Paterswoldseweg 303 , GRONINGEN

€ 209.500 kosten koper

Sfeervol en modern appartement op een ideale locatie in de buurt Corpus den Hoorn in Groningen Zuid. Deze lichte woning is gelegen op de eerste woonlaag en beschikt over een knusse woonkamer, een ruime keuken, drie slaapkamers en een heerlijk balkon op het zuidoosten. Het appartement is instap-klaar en al op korte termijn te betreden.

INDELING

Begane grond:
Binnenkomst in afgesloten portiek met intercom. In deze gemeenschappelijk entree met ruime hal vindt je onder andere de brievenbussen, het trappenhuis én een lift naar alle verdiepingen.

Eerste woonlaag:
Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag. Vanaf de gezamenlijke galerij bereik je de voordeur van de woning. Binnenkomst in ruime hal van waaruit je toegang hebt tot alle vertrekken. Aan de linkerkant bevindt zich de gesloten keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser (Bosch), koel-vriescombinatie (Bosch) en een combi-magnetron (Bosch). De keuken is voorzien van veel opbergruimte en een klein geïntegreerd barretje waaraan je heerlijk kunt ontbijten terwijl je door het grote raam naar buiten kijkt.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de lichte woonkamer die destijds iets is verkleind waardoor er een derde slaapkamer gecreëerd is. Liever de woonkamer iets groter en aan twee slaapkamers genoeg? Dit is gemakkelijk te realiseren door het voorzetwandje weer weg te halen. Op de laatste foto in de fotopresentatie zie je de voormalige situatie met twee slaapkamers en een ruimere woonkamer.

De slaapkamers hebben allen een prima formaat en vanuit één van de slaapkamers heb je toegang tot het zonnige balkon op het zuidoosten. De badkamer bevindt zich aan de linkerzijde van de woning en is uitgerust met een inloopdouche, wastafel met meubel en een handdoekradiator. Naast de badkamer vind je een separaat toilet met fonteintje.

Het gehele appartement is voorzien van strak stucwerk en op de vloer ligt een vinyl vloer met een sfeervolle donkere houtlook.

OMGEVING

De ligging is ideaal te noemen. Op loopafstand vind je het uitgebreide winkelcentrum op het Overwinningsplein dat bestaat uit meer dan 25 winkels en horeca gelegenheden. Vanaf het appartement fiets je in 10 minuten door de bruisende binnenstad naar de Grote markt en op warme, zomerse dagen is verkoeling nabij dankzij het recreatiegebied de Hoornseplas. Moet je iets verder weg? De uitvalswegen A7 en de A28 zijn makkelijk en snel per auto te bereiken of maak gebruik van de frequente busverbindingen van de Paterswoldseweg. In de omgeving zijn tevens diverse scholen en het sportpark Corpus den Hoorn te vinden.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale locatie nabij vele voorzieningen
- Complex is voorzien van een lift
- Ruime, eigen fietsenberging van 18 m²
- Uitstekende bereikbaarheid en bushalte op loopafstand
- Afgesloten parkeerterrein achter het complex

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
78 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
158.58 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
18 m2
Inhoud
205 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel, lift

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur