Noorderbinnensingel 11 -8, GRONINGEN

€ 549.000 kosten koper

Altijd al willen wonen in een ruim appartement aan één van de mooiste parken in de stad Groningen?

Welnu, op een prachtige locatie, aan het Noorderplantsoen gelegen, nabij vele winkels en op loopafstand van het levendige stadscentrum, bieden wij dit royale 3-kamer appartement met inpandige garage aan. Het appartement is onderdeel van het kleinschalige, luxe appartementencomplex "Parkwaerts", dat aan de hand van architect Cees Nagelkerke in 1999 verrees aan de rand van het plantsoen. Bijzonder aan deze 14 appartementen is de indeling van de plattegronden. De woningen zijn als een waaier gesitueerd, zodat elk appartement zon krijgt en een vrij uitzicht heeft over het groen.

INDELING

Entree middels intercom/video-installatie, lift en/of trappenhuis naar de vierde woonlaag (3e verdieping) waar het appartement is gelegen.

Bij binnenkomst in het appartement, stap je de ruime, lange hal in van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Aan de linkerkant bevind zich een ruime berging/bijkeuken waar zich ook de CV installatie bevindt. Deze ruimte is tevens uitgerust met een aansluiting voor de wasmachine. Dan lopen we verder de gang in, en links bevindt zich het toilet en daarnaast de ruime badkamer van circa 11m2 voorzien van een ligbad, douche hoek en een dubbele wastafel. Aan het einde van de hal bevind zich een slaapkamer van 21m2 en een slaap/werkkamer van 14m2.

De royale woonkamer van 65m2 met unieke indeling is via twee verschillende deuren vanuit de hal te bereiken. De open (Brugman) keuken is voorzien van een AEG koeler, Siemens combi oven, apothekerskast, brede wasemkap boven een 4pits Atag gascomfort, een Siemens vaatwasser en een RVS spoelbak. De grote raampartijen aan de voorzijde zorgen voor een prachtige lichtinval en uitzicht. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon(west) te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- CV combiketel HR Remeha Calenta, bouwjaar 2012
- Energielabel A
- Prachtige locatie nabij het Noorderplantsoen
- Eigen garage in het souterrain
- Eigen bewoning

ps.
In 2000 kreeg dit pas gebouwde appartementencomplex nog de voorkeur van het publiek bij de verkiezing voor mooiste gebouw in Gronigen. In het Nieuwsblad van het Noorden van 3 juli 2000 staat onder meer:
Het appartementencomplex Parkwaerts van architect Cees Nagelkerke, op de hoek van de Boteringesingel en het Noorderplantsoen, vindt het publiek het beste woongebouw. Men vindt het elegant en de blauwe kleur blijkt erg in de smaak te vallen
Parkwaerts stond ook in de top drie van de vakjury. Het bezette de tweede plaats.

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
210.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Bijzonderheden
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Inhoud
400 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
4e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur