Nieuwe Boteringestraat 26 , GRONINGEN

€ 695.000

Nieuwe Boteringestraat 26 te Groningen

Wanneer u in stijl wilt wonen, dicht bij het centrum van de stad Groningen en in een groene parkachtige omgeving, dan ligt aan de Nieuwe Boteringestraat 26 een unieke kans.

Dit schitterende rijksmonument uit de Gouden Eeuw verkeert in een prima staat van onderhoud en ademt door het behoud van vele klassieke details een fantastische sfeer.

De indeling is als volgt:
Brede entree, hal met marmeren vloer en 17e-eeuws balkenplafond, toegang tot de kelder, het toilet en de voorkamer (ca. 25m²). De voorkamer is eveneens voorzien van een mooi balkenplafond, een deels gemarmerde schouw (met ijzeren haardplaten) en 19e-eeuwse raambetimmeringen met luiken en zitbanken. De achterkamer
(ca. 18m²) heeft een geornamenteerd stucplafond en een gemarmerde schoorsteenmantel. In de uitbouw is de keuken gesitueerd, die is voorzien van inbouwapparatuur. Tevens is van hier uit de ommuurde stadstuin toegankelijk. Dicht bij het centrum van de stad, waant u zich hier in een oase van rust.

1e verdieping:
Ruime overloop, woonkamer (ca. 28m²) met uitzicht op het park rondom de kerk, zijkamer met vaste kast en een schouw, achterkamer (ca. 23m²), tussenhal met toilet. In de uitbouw bevindt zich een kleine slaapkamer (ca. 5m²).

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer aan de voorzijde met sporenkap (ca. 20m²), slaapkamer aan de achterzijde (ca. 18m²), nette badkamer in lichte kleurstelling, voorzien van dubbele wastafel (Starck), ligbad, separate douche en toilet.

Aanvaarding: in overleg

Koopsom: ⬠695.000,- k.k.

Perceeloppervlakte
152 m2
Woonoppervlakte
220 m2
Aantal kamers
8 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
700 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur