Neerwoldeiland 19 , EELDERWOLDE

€ 489.000

Ter Borch, kruispunt van stad en land. Dit dekt de lading van deze schitterende, haast vakantie-achtige woonomgeving. In de Waterwijk treft u deze zeer luxe en met oog voor detail afgewerkte halfvrijstaande villa met meer dan 200 vierkante meter woonoppervlak.

Zo nu en dan kom je ze tegen; woningeigenaars die met stijl en veel gevoel voor extra comfort hun woning hebben laten bouwen en afwerken. Dit huis is daar een mooi voorbeeld van. Neem bijvoorbeeld de houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en vergelijkt u dit eens met de veel geziene plaatstalen kozijnen in de nieuwbouw van nu. En wat te denken van de zeer hoogwaardige invulling van het sanitair, de aansprekende keuken en de Kal-fire haard in de woonkamer? Dit is top!

Kenmerkend voor het huis is de ligging op een schiereiland, dus pal aan het water. Kinderen springen vanaf de eigen steiger in het water en bewoners varen met hun bootje van en naar het Paterswoldsemeer. Maar er is meer want aan de zuidzijde van de woning, pal op het zuiden ligt een ruime, fraai aangelegde en besloten tuin. Met een grote houten berging en overkapping om heerlijk onder te zitten en samen te eten of rustig iets te lezen.

Dan de woning zelf. De begane grond bestaat uit een hal/entree met trapopgang, toilet en inpandige berging. Verder de grote met Egyptisch marmer belegde woonkamer en open woonkeuken, samen bijna 65 m² groot.
De eerste etage vervolgens bestaat uit twee slaapkamers (ca. 15,5 en 23 m²) en de zeer luxe ingerichte badkamer met vrijstaand state-of-the-art ligbad, douchehoek, toilet en wastafel.

Tenslotte de bovenste woonlaag. Allereerst een derde slaapkamer van zoân 20 m², dan een techniekruimte met o.m. de cv-ketel en vervolgens een multifunctionele open ruimte van ongeveer 23 m². Natuurlijk zou hier een extra kamer gemaakt kunnen worden maar de huidige situatie leent zich uitstekend voor een werk- of loungehoek.

Bijzonderheden:
- twee parkeerplaatsen op eigen grond;
- vloerverwarming en haard op begane grond;
- voorzien van Evohome systeem;
- keuken v.v. RVS werkblad (uit één stuk!), 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, oven, koelkast (geleverd door Wijnand Keukens Leek);
- zeer luxe en hoogwaardige inrichting van badkamer en toilet;
- veel aandacht geschonken aan verlichting;
- glasvezel beschikbaar.

Perceeloppervlakte
414 m2
Woonoppervlakte
210 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
700 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur