Mondriaanstraat 6 , GRONINGEN

€ 359.000 kosten koper

Deze comfortabele energiezuinige gezinswoning bevindt zich in de populaire Schildersbuurt ten westen van de Groninger binnenstad. Hier geniet je van de perfecte balans tussen stadsleven en rust, aangezien de woning is gelegen aan een woonerf, omgeven door veel groen en met voornamelijk bestemmingsverkeer. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken en maar liefst vijf slaapkamers. Met een energielabel A ben je niet alleen milieubewust, maar geniet je ook van lage energiekosten.

INDELING

Begane grond:

Binnenkomst in de lichte hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de verdieping. De indeling van de woning is doordacht en praktisch. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer met een open U-keuken en uitzicht op de straat. Dankzij de grote ramen aan de achterzijde komt er veel natuurlijk licht de woonkamer binnen. Dit zorgt voor een aangename sfeer en biedt daarnaast een uitzicht op de achtertuin. In de woonkamer bevindt zich een handige voorraadkast, waardoor er altijd voldoende opbergruimte is voor de boodschappen en andere benodigdheden.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich drie aangename slaapkamers van 13.3, 9.4 en 7.3 m². De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douche, 2e toilet, een handdoekradiator en een (verdiept) ligbad om heerlijk te ontspannen na een lange dag.

2e verdieping:

De tweede verdieping biedt een overloop met wasmachineaansluiting en nog eens 2 slaapkamers, een zeer ruime van 16.8 m² en een kleinere van 4 m². Of je nu een thuiskantoor nodig hebt, extra slaapkamers of een hobby- of logeerruimte, hier heb je alle ruimte om jouw wensen waar te maken.

BUITEN

In de zonnige achtertuin die is gelegen op het zuiden geniet je van het buitenleven in alle rust en privacy. De aanwezige berging biedt handige opslagmogelijkheden voor fietsen of (tuin)gereedschap. De tuin is bereikbaar middels een achterom.

OMGEVING

De Schildersbuurt bevindt zich aan de westzijde van het stadshart van Groningen en is gelegen tussen het Hoendiep en het Reitdiep. De wijk wordt gezien als een levendige en kinderrijke stadswijk met veel voorzieningen en is bijzonder geliefd om haar ligging ten opzichte van het bruisende stadscentrum met een overvloed aan winkels en gezellige horecagelegenheden.

BIJZONDERHEDEN

- 5 zonnepanelen aanwezig
- Schuur dak wordt nog voorzien van nieuwe bitumen
- Geen gebruik gemaakt van bevingsschademelding
- Recent voorzien van HR++ beglazing op de begane grond
- Voorzien van bodemisolatie (parels) en een groen (sedum) dak
- Speelveld vlak bij de woning
- Bakfietsparkeerplaats aanwezig

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
118 m2
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met pannen, bitumineuze dakbedekking, overig

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
383 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur