Moddermanlaan 49 , GRONINGEN

€ 239.000 kosten koper

Heerlijk licht appartement met fraai uitzicht gelegen op de derde (bovenste) woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex in de geliefde wijk Helpman. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon op het noorden én op het zuiden. De woning behoeft modernisering maar biedt daarmee een unieke kans om het appartement geheel naar eigen smaak te verbouwen en in te richten.

INDELING

Begane grond:

Entree via een afsluitbare portiek op straatniveau. In de portiek is een ruime fietsenkelder en een eigen berging van circa 15 m² aanwezig. Ideaal voor het veilig stallen van je fiets of andere spulletjes.

Tweede woonlaag:

Via het afsluitbare trappenhuis kom je op de derde woonlaag met toegang tot de woning. Entree in ruime hal met garderobe, toiletruimte en toegang tot de vertrekken. Aan de linkerkant is de ruime, lichte woonkamer van 38.3 m² gesitueerd. De grote ramen zorgen voor een fijn lichtinval en vanuit de woonkamer heb je toegang tot het eerste balkon die is gelegen op het zuiden.

Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers van ca. 17 en 16 m² die zich aan de rechterkant bevinden. De badkamer is vanuit één van deze slaapkamers te bereiken. De keuken is bereikbaar vanuit de hal en de lengte van deze ruimte leent zich uitstekend voor een moderne rechte keukenopstelling met onder- en bovenkastjes voor volop opbergmogelijkheden. Het ruime balkon op het noorden is zowel vanuit beide slaapkamers als vanuit de keuken te bereiken, ideaal!

OMGEVING

Helpman mag met recht één van de meest populaire wijken in het zuiden van Groningen genoemd worden. Het appartement is schuin tegenover het Helperbad gelegen en op loopafstand van de woning bevinden zich diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum van Helpman, diverse (internationale) scholen, een kinderdagverblijf en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doe je in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. Je fietst ook zo naar het Paterswoldsemeer. De binnenstad van Groningen is makkelijk per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich op ongeveer 5 minuten.

BIJZONDERHEDEN

- Ruim 3-kamer appartement in de geliefde wijk Helpman
- Woning behoeft modernisering
- Actieve en gezonde VvE
- Het dak is in 2016 vervangen
- Verhuur niet toegestaan

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
93 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
146.48 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
14 m2
Externe bergruimte
15 m2
Inhoud
305 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Geiser eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur