Leegeweg 1 -38 , GRONINGEN

€ 309.000

Leegeweg 1-38 te Groningen

Voor veel mensen een droom. Vrijstaand wonen, genietend van privacy en ruimte in en om het huis. Dit zou u kunnen realiseren aan de noord-westzijde van de stad Groningen. Deze vrijstaande stadsvilla met garage en met zorg aangelegde tuin, is zowel praktisch als speels ingedeeld en is luxe afgewerkt. De woonkamer met halfopen keuken geeft direct een prettig gevoel bij binnenkomst, de ruimte boven is top.

Via de entree met vide en toilet, meterkast en trapopgang heeft u toegang tot de ruime tuingerichte en U-vormige woonkamer (ca. 45 m²) met veel daglicht en openslaande deuren naar de tuin. De verrassende woonkamer bestaat feitelijk uit drie delen. Naast het zitgedeelte heeft u namelijk de beschikking over een eetgedeelte en een hoek waar u bijvoorbeeld een werkkamer, speelkamer of bibliotheek zou kunnen creëren.

De halfopen keuken van Siematic is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via een compacte bijkeuken met ruimte voor o.a. de wasmachine komt u in de garage.

De eerste etage heeft een royale overloop en is ingedeeld met een badkamer voorzien van een ligbad, separate douche en tweede toilet. Daarnaast een bergkast waarin ook de cv-ketel en vier slaapkamers waarvan één met een heuse bedstede!

Op de tweede verdieping vindt u een handige bergzolder, deze is bereikbaar via een vlizotrap.

Het geheel wordt omringd door een grote tuin met daarin een recentelijk geplaatste houten buitenberging, meerdere terrassen en een heerlijke loungebank aan het water. De tuin is via een achterom te bereiken.

Bijzonderheden:
- gunstige ligging ten opzichte van scholen, winkels en uitvalswegen;
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein;
- uitstekend geïsoleerd;
- 385 m² eigen grond;
- meerdere terrassen in de tuin;
- buitenschilderwerk gedaan in 2008.

Nieuwsgierig geworden? Maakt u dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
385 m2
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
12 m2
Inhoud
450 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur