Langewoldlaan 4 , GRONINGEN

€ 375.000

Langewoldlaan 4 te Groningen

In de ruim opgezette woonwijk De Buitenhof staat deze fraaie en uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis (1998). De architect van de woning tekende ook de stijlvolle opbouw (2006) waarmee een schitterende hoeveelheid extra ruimte in de woning is ontstaan. Het huis was al ruim met onder meer een grote living (bijna 50 m²) en vier slaapkamers maar daar is de ruimte in de opbouw dus bijgekomen. Een vijfde slaapkamer, een werkkamer, een loungeruimte, de invulling kunt u vanzelfsprekend zelf bepalenâ¦

Via de entree/hal komt u in de riante woonkamer met openslaande deuren naar zowel de voor- als ook de achtertuin. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer en is op een tijdloze manier ingericht. De keukeninrichting is in 1998 geïnstalleerd maar de apparatuur is inmiddels grotendeels vernieuwd. Op de begane grond vinden we verder een toilet, de bijkeuken en de garage die ook van binnenuit toegankelijk is.

De eerste etage is ten opzichte van de oorspronkelijke plattegrond met de toevoeging van de opbouw (ca. 30 m²) aanzienlijk verbeterd. Naast de opbouw zijn er twee slaapkamers (ca. 11 en ruim 14 m²), een in 2007 volledig opnieuw ingerichte badkamer en een separaat toilet.

De tweede etage vervolgens bestaat uit twee slaapkamers (ca. 7,5 en 15 m²) en veel opbergruimte.

Dit is een heerlijk leefhuis waarin de ruimte zoveel mogelijkheden biedt. Komt u het gerust eens bekijken om dit zelf te beleven!

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
362 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
30 m2
Inhoud
620 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur