Koningstraat 10 , ZUIDLAREN

€ 198.000

Sfeervolle en verrassende gezinswoning met vier slaapkamers in de fraaie dorpskern van Zuidlaren. Ooit stond er op deze plek een boerderij, in de loop der jaren echter is de situatie veranderd en zijn er knusse woningen gerealiseerd.

Eén van de mooiste Drentse brinkdorpen is zonder twijfel Zuidlaren. Een dorp wat bekend staat om haar schitterende ligging in de kop van Drenthe, omgeven door een grote verscheidenheid aan natuurgebieden, het nabij gelegen Zuidlaardermeer en de jaarlijkse Zuidlaardermarkt. Het dorp zelf biedt haar bewoners voldoende winkel- en onderwijsvoorzieningen, horecagelegenheden en goede busverbindingen.

Via de voordeur met daarachter de hal met toilet komt u in de woonkamer met halfopen keuken. De woning is voorzien van centrale verwarming maar voor de gezelligheid is er voor gekozen om ook een houtkachel te plaatsen. Achter de achterdeur (ter plaatse van de keuken) is een overkapping gerealiseerd, ideaal voor de regenachtige dagen.

De slaapkamers bevinden zich op de verdiepingen. Drie op de eerste etage (ca. 7,5, 8 en 11 m²) en één (ca. 9 m²) onder de kap op zolder. Op de eerste etage bevindt zich ook de badkamer met bad/douche en wastafel en tenslotte over de hele breedte van het huis een balkon. De zolder is naast de vierde slaapkamer vooral praktisch ingericht met bergruimte en een hoek voor de cv-ketel en de wasmachine.

De buitenruimte maakt deze woning compleet. Een tuintje aan de voorzijde en vooral een mooie diepe tuin (op het zuidwesten) aan de achterzijde waar op de mooie dagen zowel zon als ook schaduw te vinden is. De berging is via de achtertuin toegankelijk.

Kortom, een goed onderhouden en complete woning op een prachtige plek!

Bijzonderheden:
- er is een kelder van ruim 7 m² aanwezig;
- o.a. geheel voorzien van dubbele beglazing, dak geïsoleerd, cv-systeem aangelegd, etc.;
- badkamer (met o.a. Whirlpool in 2007) geheel gerenoveerd;
- in 2007 compleet nieuwe keuken geplaatst incl. inbouwapparatuur en Boretti 6-pits gasfornuis/bakoven;
- verwarming en warm water middels Nefit Ecomline HR ketel (2002);
- elektriciteitsmeter met dag- en nachtmeter, verder aansluiting kabel en glasvezel aanwezig;
- logistiek gunstige ligging t.o.v. Assen en Groningen.

Perceeloppervlakte
155 m2
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
12 m2
Inhoud
310 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur