Kloosterhout 31 , ASSEN

€ 785.000 kosten koper

Welkom bij deze schitterende semi-bungalow van 284 m², gelegen aan het water in een sfeervol hofje in de populaire wijk Kloosterveen, Assen. Deze moderne woning uit 2008 combineert stijlvol wonen met duurzaamheid dankzij energielabel A.

Verdeeld over twee woonlagen beschikt de woning over maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers, waardoor er volop ruimte is voor het hele gezin. Met een royale tuin, een oprit met carport en een inpandige garage kun je hier volop genieten van luxe en comfort.

Stap binnen en laat je verrassen door de indrukwekkende ruimte en het hoogwaardige afwerkingsniveau, die samen zorgen voor een comfortabele woonervaring. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een fijn thuis in een rustige omgeving, terwijl alle voorzieningen toch dichtbij zijn.

INDELING

Begane grond:

Bij binnenkomst in de ruime hal word je direct verwelkomd door de royale opzet van deze woning. De hal biedt toegang tot alle vertrekken op de begane grond, terwijl de trapopgang je naar de eerste verdieping leidt.

In de royale woonkamer van 88 m² geniet je van volop lichtinval, en dankzij de meerdere deuren die toegang bieden tot de tuin, vloeien binnen en buiten prachtig in elkaar over. De strakke afwerking en de stijlvolle plafondspots geven de ruimte een moderne uitstraling. Centraal in de living bevindt zich een sfeervolle gashaard, die de kamer vult met warmte en een gezellige ambiance. Hier kun je na een lange dag ontspannen met een goed boek of genieten van een avond met familie en vrienden.

Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers van 30, 17 en 17 m². De ruime master bedroom is voorzien van een vaste kastenwand en biedt directe toegang tot de tuin. Aangrenzend aan deze kamer bevindt zich een praktische wasruimte met ingebouwde kasten voor de wasmachine en droger. Daarnaast vind je op deze woonlaag een luxe badkamer die is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een dubbel wastafelmeubel met spiegelkast, toilet en een designradiator.

1e verdieping:

Op deze verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers van 31 en 12 m², waarvan één met een dakkapel die zorgt voor extra lichtinval en ruimte. Ook is er een kleinere (slaap)kamer (8 m²) die op dit moment is ingericht als sportruimte. Hier vind je ook een tweede badkamer, uitgerust met een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel met wastafel, spiegelkast en een handdoekradiator. Daarnaast zijn er een bergingsruimte en een technische ruimte, perfect voor het opbergen van spullen. Dankzij deze volwaardige eerste verdieping kan de woning ook uitstekend worden gebruikt voor bijvoorbeeld mantelzorg, waarbij volledige privacy en comfort worden gewaarborgd, of als ideale gezinswoning voor een groot gezin, waarbij ieder gezinslid over voldoende ruimte beschikt.

BUITEN

De ruime tuin is een heerlijke plek om te ontspannen, betegeld en omringd door groen. Met meerdere zithoeken, waaronder een sfeervolle pergola, vind je altijd een plekje in de zon of in de schaduw en door de doordachte indeling geniet je in de tuin van veel privacy, wat het extra prettig maakt. Er is een vrijstaande houten schuur aanwezig die extra opslagruimte biedt voor bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap. Een trapje naar beneden leidt je naar de steiger, waar je kunt genieten van de rust van het water. Kortom, of je nu een kopje koffie drinkt in de ochtendzon of een glas wijn nuttigt in de avond, deze tuin biedt de perfecte setting om volop te genieten van het buitenleven.

OMGEVING

Het uitgebreide winkelcentrum Kloosterveste bereik je binnen 5 minuten op de fiets. Dit winkelcentrum biedt een ruim aanbod van keten winkels, horeca en zelfstandige winkeliers. Voor een groenere belevenis vind je op slechts een steenworp afstand het Pelinckbos en het recreatiegebied De Baggelhuizerplas. Met een kwartier fietsen ben je in het gezellige centrum en op het station van Assen. Reis je met de auto? De woning bevindt zich nabij diverse uitvalswegen, zoals onder andere de snelweg A28.

BIJZONDERHEDEN

- In 2023 voorzien van een hybride warmtepomp
- Amysoft waterontharder (2019)
- Voorzien van 14 zonnepanelen (2017)
- Laadpaal voor elektrische auto aanwezig (2021)
- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming (inclusief garage)
- Kunststof kozijnen welke grotendeels voorzien zijn van rolluiken
- Woning zeer geschikt voor thuiswerken of bijvoorbeeld mantelzorg

Soort woning
Bungalow
Perceeloppervlakte
720 m2
Woonoppervlakte
284 m2
Aantal kamers
7 kamers (6 slaapkamers)
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Tentdak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
21 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
7 m2
Inhoud
1.158 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur