Jupiterstraat 42 , GRONINGEN

€ 319.000 kosten koper

Gelegen aan de noordkant van de stad in de wijk Paddepoel bieden wij deze instapklare tussenwoning aan. Deze sfeervolle en moderne gezinswoning beschikt onder andere over een ruime woonkamer met een nieuwe open keuken, vier slaapkamers, een balkon én een achtertuin op het zonnige zuiden. Op de zolder is in 2021 aan de achterzijde een groot dakkapel geplaatst waardoor er nóg een slaapkamer en bergruimte gecreëerd kan worden. De huidige bewoners hebben de afgelopen jaren niet alleen flink geïnvesteerd in verduurzaming van de woning maar ook in het optimaliseren van het wooncomfort.

INDELING

Begane grond:

Entree in hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang met trapkast en deur die toegang geeft tot de woonkamer. De moderne toiletruimte is volledig vernieuwd in 2021 en voorzien van een wandcloset, een fonteintje en een radiator.

Bij binnenkomst in de woonkamer valt dankzij de grote ramen aan beide kanten van de woning direct het heerlijke lichtinval op. Aan de voorzijde van de woning is een knusse zithoek gecreëerd waar je dankzij de groene beplanting in de voortuin zelfs met de raambekleding open geniet van je privacy. De vloer in de woonkamer is in 2020 volledig geïsoleerd en afgewerkt met laminaat met een natuurlijke houtreliëf in een warme eiken kleur. Aan de linkerzijde is in de woonkamer een praktische open inbouwkast met diverse legplanken gerealiseerd. Dankzij de uitschuifbare plank in het midden leent deze kast zich niet alleen voor opbergruimte maar is deze ook uitermate geschikt voor het gemakkelijk realiseren van een thuiswerkplek.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de nieuwe en moderne L-vormige keuken die is uitgevoerd met witte fronten en een betonlook werkblad. De keuken is geplaatst in 2020 en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met schuine design afzuigkap, stoomoven, combi-oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Al met al een zeer complete keuken waarin de blikvanger toch wel het spoeleiland is die zich gecentreerd in de ruimte bevindt.

Naast de keuken is ruimte voor een grote eettafel die multifunctioneel ingezet kan worden. Met het hele gezin aan het ontbijt, een werkplek voor overdag of 's avonds vrienden of familie over de vloer? Alles behoort tot de mogelijkheden.

1e verdieping:

Vanaf de ruime overloop zijn alle vier de slaapkamers van 14.3, 9.3, 9.2 en 6 m² toegankelijk. In de twee grootste slaapkamers zijn praktische inbouwkasten gerealiseerd en vanuit de eerste slaapkamer aan de linkerkant heb je toegang tot het balkon die aan de achterzijde van de woning gelegen is. De badkamer is in 2021 volledig vernieuwd en voorzien van een regendouche, een infraroodpaneel met led licht en draadloze afstandsbediening, een wastafelmeubel met twee lades en een spiegelkast. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie en in de ruimte zorgen de grote tegels in combinatie met de glazen douchewand voor een ruimtelijke uitstraling.

2e verdieping

Wat een ruimte! Op de tweede verdieping bevindt zich dankzij de grote dakkapel die over de bijna volledige breedte van de woning loopt, nog eens een ruim vertrek waar gemakkelijk nog een slaapkamer en bergruimte gecreëerd kan worden. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger bevinden zich op deze verdieping, evenals een afgesloten cv-ruimte.

TUIN

Vanuit zowel de keuken als de achterkamer heb je toegang tot de zonnige tuin op het zuiden. De achtertuin is volledig betegeld en dat betekent weinig onderhoud en vooral genieten! Er is een vrijstaande stenen berging aanwezig voor het stallen van de fietsen of het opbergen van gereedschap en overige spullen. Voor de zonnige dagen is er op de achtergevel een zonnescherm gerealiseerd. De tuin is gemakkelijk bereikbaar middels een achterom. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van de woning nog een balkon die vanuit een van de slaapkamers te bereiken is.

OMGEVING

De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke en groene omgeving nabij vele voorzieningen. Op loop- en fietsafstand vind je het grote overdekte winkelcentrum van Paddepoel met meer dan 80 winkels onder één dak. In de wijk zijn diverse basisscholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen waaronder een zwembad aanwezig. Diverse uitvalswegen zijn vanuit de wijk goed te bereiken en een bushalte bevind zich om de hoek.

BIJZONDERHEDEN

- Grote kunststof geïsoleerde dakkapel op de 2e verdieping met HR++ beglazing en dakisolatie
- Nieuwe keuken, badkamer en toiletruimte (2020)
- Nieuwe radiatoren beneden die zijn voorzien van radiatorfolie + nieuwe vensterbanken
- Elektra in de keuken volledig vernieuwd
- Woning van binnen volledig geverfd in 2020

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
113 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Externe bergruimte
8 m2
Inhoud
421 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur