Jan Wolkerslaan , GRONINGEN

€ 699.000

Hondsrugvilla in Helpermaar - Groningen Zuid

Het gaat hier om kavel 18, de laatste van 20 vrijstaande villa's uit fase I in dit bijzondere plan: Hondrugvilla's in Helpermaar. Helpermaar biedt u stedelijk én landelijk wonen in Groningen Zuid. Deze schitterende, riante villa met de zo kenmerkende klassieke uitstraling ligt in een groene omgeving. Daar waar al zoveel jaren Groningers graag willen wonen!

Deze villa moet nog gebouwd worden en kan worden gerealiseerd in een basisvariant (maatvoering circa 7,5 x 15 m, prijs ⬠699.000,-) of in een brede variant (maatvoering circa 9 x 15 m, prijs ⬠739.000,-) met een aangebouwde geïsoleerde garage en vier slaapkamers. Bovendien heeft u nog veel keuzemogelijkheden voor bijvoorbeeld de indeling, afwerking, kleur gevelsteen, rieten dak of pannendak waarmee u zelf vorm geeft aan uw eigen droomvilla.

U leeft op het hoogste plan en brengt uw villa op datzelfde niveau. In uw nabijheid doen de mensen dat ook. U woont er in een gevarieerde en inspirerende omgeving op een unieke plek aan de zuidelijke rand van de stad Groningen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u uw woonwensen met ons bespreken? Belt u ons dan voor het maken van een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Zie voor meer informatie: www.schreuder-makelaars.nl

Perceeloppervlakte
613 m2
Woonoppervlakte
215 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
740 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur