Jacob Schorerstraat 40 , GRONINGEN

€ 445.000 kosten koper

Welkom bij deze geschakelde tussenwoning in de moderne en jonge woonwijk De Held, gelegen in het westen van de stad Groningen. Deze levendige wijk biedt een groene omgeving met tal van speelruimtes en voorzieningen. De woning zelf beschikt over drie ruime slaapkamers, een werk/slaapkamer op de begane grond en een heerlijke tuin. Kortom, een fijne woning in een rustige, gezinsvriendelijke buurt, op slechts twintig minuten fietsen van de Grote Markt.

INDELING

Begane grond:

Bij binnenkomst word je ontvangen in een ruime hal, voorzien van een meterkast, een toiletruimte en de trap naar de verdieping. De lichte woonkamer biedt veel ruimte en heeft grote glazen schuifdeuren die toegang geven tot de tuin. Buiten en binnen lopen daardoor mooi in elkaar over. Een heerlijke plek om te ontspannen met uitzicht op groen.

Aan de straatzijde bevindt zich de open keuken in een praktische hoekopstelling. De keuken is uitgerust met een oven, een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een koelkast. Er is voldoende ruimte voor een gezellige eettafel, waaraan je met het gezin samenkomt voor het ontbijt of geniet van een kop koffie met de krant.

Daarnaast vind je op de begane grond een extra kamer, die ideaal is als werk- of thuiskantoor. Maar deze ruimte leent zich bijvoorbeeld ook uitstekend als speelkamer voor de kinderen of als hobbyruimte. De kamer biedt via een schuifpui directe toegang tot de tuin. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in een deel van de ruime berging een badkamer of douche te realiseren, waardoor deze ruimte ook uitstekend kan dienen als een slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping kom je uit op een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. De kleinste kamer heeft bovendien een handige vliering voor extra opslag. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche, een wastafelmeubel met spiegel en verlichtingsspots, een handdoekradiator en een toilet.

BUITEN

Het huis beschikt zowel over een voor- als achtertuin. Aan de voorzijde biedt de oprit ruimte voor het parkeren van de auto. De gezellige patio-achtige achtertuin is volledig betegeld, waardoor er volop plek is voor meerdere gezellige zithoeken. Omringd door mooie heesters en planten biedt deze tuin een sfeervolle en groene omgeving. Aan de achterzijde heb je voorlopig vrij uitzicht over de weilanden, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en privacy.

OMGEVING

In deze populaire woonwijk geniet je van een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Van winkels tot (basis)scholen, speeltuinen en medische voorzieningen zoals een huisarts en een tandarts. Het openbaar vervoer is goed toegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

ALGEMEEN
- goed onderhouden
- gelegen tegenover twee (openbare) laadplekken, handig als je elektrisch rijdt

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
223 m2
Woonoppervlakte
138 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Soort dak
Lessenaardak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
16 m2
Inhoud
521 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur