Hora Siccamasingel 379 , GRONINGEN

€ 259.500 kosten koper

Op een heerlijke locatie in Groningen Zuid bevindt zich dit ruime en lichte appartement aan de Hora Siccamasingel. De woning is gelegen op de bovenste woonlaag en biedt een prachtig vrij uitzicht over de Hora Siccama vijvers.
Het appartement beschikt onder andere over een lichte woonkamer, 2 balkons, een recent vernieuwde keuken en maar liefst 3 slaapkamers.

INDELING

Begane grond:
Entree in gesloten portiek met intercom en trappenhuis.

Op de vierde verdieping:
Binnenkomst in ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de rechterkant vind je een toiletruimte en de eerste slaapkamer van waaruit je de badkamer bereikt. Links bevinden zich nog eens 2 slaapkamers en een cv kast met een aansluiting voor de wasmachine.
Aan het einde van de hal betreedt je de sfeervolle woonkamer. De grote ramen aan beide kanten zorgen in deze ruimte voor veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Naast de balkondeur is een praktische inbouwkast gerealiseerd die zorgt voor extra opbergruimte.

Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de luxe, open keuken die in 2020 volledig is vernieuwd. De keuken, die is voorzien van een schiereiland, zorgt niet alleen voor een sfeervol aangezicht maar is daarnaast ook nog eens van alle gemakken voorzien. Zo vind je hier onder andere een koel/vriescombinatie, een vaatwasser, twee combi-ovens en een moderne Bora inductiekookplaat. Vanuit de keuken heb je toegang tot het 2e balkon, die aan de achterzijde van de woning gesitueerd is.

Al met al, een heerlijk stads appartement waarin je ongetwijfeld veel woonplezier zult ervaren!

OMGEVING

De Wijert is een populaire wijk in het zuidoosten van Groningen. Kenmerkend voor deze wijk is de perfecte balans tussen de vele groen- en waterpartijen en de bebouwing. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum aan de van Lenneplaan waar je voor de dagelijkse boodschappen terecht kunt. In de naastgelegen buurt Helpman én aan het Overwinningsplein vind je tevens uitgebreide winkelcentra met diverse detailhandel en eetgelegenheden. Even de binnenstad in? Binnen circa 15 fietsminuten sta je op de Grote Markt! Scholen, sportgelegenheden en zwembaden zijn in de nabij omgeving te vinden en de uitvalswegen A7 en de A28 zijn goed en snel te bereiken.

BIJZONDERHEDEN

- Actieve en gezonde VvE, bijdrage € 112,96 per maand
- Moderne keuken die is vernieuwd in 2020
- Zowel aan de voor- als aan de achterkant een eigen balkon
- Eigen en gezamenlijke (fietsen)berging in de kelder

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
86 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
112.96 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Externe bergruimte
18 m2
Inhoud
270 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
4e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur