Hora Siccamasingel 28 a , GRONINGEN

€ 125.000

Ruim en licht appartement met onder meer twee ruime slaapkamers, een woonkeuken, buitenruimte aan oost- en westzijde, berging op de begane grond en liftinstallatie.

Zoekt u een comfortabele woning in de gewilde wijk Helpman in Groningen Zuid? Vindt u het belangrijk om veilig en met privacy te wonen? Dan is dit een uitstekende optie. De derde woonlaag biedt een schitterend uitzicht over de groene zone van de Hora Siccamavijvers; bomen, water, eenden en zwanen en dit alles zo dicht bij het stadscentrum (ca. 8 fietsminuten)!

Het betreft een ruim appartement met een grote en lichte woonkamer ( ca. 25 m²), twee slaapkamers (ca. 8,5 en 12,5 m²), ruime hal en woonkeuken (ca. 11,5 m²). Daarnaast onderscheidt dit appartement zich van veel andere in hetzelfde segment door een liftinstallatie. Ideaal voor iedereen die wel de voordelen van een woning op hoogte zoekt maar het lopen van trappen niet ziet zitten.

Er zijn twee mogelijkheden om van het âbuitenâ te genieten. Op de galerij is er privé ruimte om in de ochtendzon te zitten, deze galerij is zo ingericht dat er bij deze woning geen buren en/of bezoekers langs komen lopen. Heerlijk rustig dus. Verder vinden we aan de westzijde (voorkant) een ruim en zonnig balkon bij één van de slaapkamers.

De huidige bewoners wonen er al jaren naar hun zin maar zijn simpelweg toe aan een volgende woonsituatie. Met veel plezier dragen ze dit leuke appartement over aan een nieuwe eigenaar.

Bijzonderheden:
- lift aanwezig!;
- ruime fietsenberging (ca. 8 m²) op begane grond;
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars, bijdrage â¬121,-- per maand;
- cv-ketel; AWB (2007, eigendom);
- op loopafstand van winkelvoorzieningen en nabij uitvalswegen;
- afsluitbare portiek met intercomsysteem;
- kamergewijze bewoning is niet toegestaan.

Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
260 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur