Hora Siccamasingel 141 , GRONINGEN

€ 275.000

Prachtige, moderne en jonge twee-onder-een-kapwoning met onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidwesten die instapklaar en energiezuinig is.

De woning is gelegen aan een kindvriendelijk hofje aan de Hora Siccamasingel; een groene, brede straat met kenmerkende vijvers. Gesitueerd tussen de winkelcentra van Helpman en de Wijert in zijn alle voorzieningen binnen handbereik. De nabijheid van de ring zorgt ervoor dat u zo de stad in en uit bent. Daarnaast is het gezellige centrum van Groningen en het Centraal Station binnen enkele minuten te bereiken.

De woning is gebouwd in 2009 en staat voor een bewuste keuze; duurzaam, milieuvriendelijk en bovendien energiezuinig. Zo is de woning voorzien van een warmte terugwininstallatie, zijn alle kozijnen in kunststof uitgevoerd met HR++ glas en beschikt de woning over een groen dak.

Door de hoge ramen is de woning heerlijk licht. De combinatie hiervan met de lichte parketvloer en de moderne, complete keuken met kookeiland dragen bij aan het prettige wooncomfort. Aan de voorzijde van de woning heeft u een heerlijk vrij uitzicht over de vijver. Aan de achterzijde van de woning ligt een besloten tuin op het zuidwesten met een achterom naar het hofje en een handige berging. De achtertuin is te bereiken middels openslaande deuren en een deur vanuit de keuken. Boven zijn drie ruime slaapkamers en een handige extra werk-/opbergkamer. Tot slot is de moderne badkamer van alle gemakken voorzien.

INDELING

Begane grond:
entree, hal, meterkast, toilet met hangend toilet, bijkeuken met wasmachineaansluiting, cv-ketel en warmte terugwininstallatie, woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping, open keuken voorzien van koel-vriescombinatie (Boretti), 5-pits gaskookplaat met wokbrander (M-System), combimagnetron (M-System), afzuigkap (Boretti).

Verdieping:
overloop, 3 slaapkamers van ca. 8,5 m2, 9 m2 en 16 m2, moderne badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en een tweede toilet, werk-/studeerkamer.

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd en energiezuinig, energielabel A;
- Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Openslaande deuren naar de tuin;
- Voorzien van een warmte terugwininstallatie en een groen dak.

Een woning die zeker een bezichtiging waard is!

Perceeloppervlakte
173 m2
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur