Hoornsediep 56 , GRONINGEN

€ 235.000 kosten koper

Vlakbij de stad sfeervol wonen met toch rust en privacy? Dan is dit je kans!

Het Hoornsediep 56 is namelijk echt zo'n huis dat je alles geeft wat je nodig hebt! Het is sfeervol, volledig geïsoleerd en het ligt op een fantastische plek. De ligging is nabij het Centraal Station, het stadscentrum van Groningen en op loopafstand van het mooie en groene Stadspark. Ook het Julianaplein, de A7 en A28 bereik je binnen enkele minuten. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en aan de voorzijde van de woning zijn kunststof kozijnen geplaatst met HR++ glas, hierdoor ervaar je rust aan een toch levendige omgeving. Daarnaast is de woning voorzien van een zonnige en diepe achtertuin met veel privacy. In de achtertuin is een stenen berging te vinden die gemakkelijk vanuit buitenaf te bereiken is middels de deur aan de zijkant van de tuin.

In de straat is voldoende parkeergelegenheid en als bewoner kun je een parkeervergunning en een bezoekerspas aanvragen, zodat je gemakkelijk kunt parkeren voor de deur.

Indeling:
Entree/hal met schuifkast met wasmachineopstelling met opbergruimte, modern toilet, lichte woonkamer en twee slaapkamers, waarvan één met toegang tot de moderne badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelkast en design radiator. De woonkeuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals onder andere een groot gasfornuis met bijbehorende afzuigkap, een vaatwasser, een combimagnetron en natuurlijk een koel-vriescombinatie. Daarnaast heb je in de keuken ruimte voor een gezellige eettafel en sta je in verbinding met de tuin. Vanuit de keuken krijg je toegang tot de fraai aangelegde tuin.

Tuin:
De tuin bereik je vanuit de woonkeuken en is 12 meter diep en 5 meter breed. De tuin is goed onderhouden en voorzien van veel groen en mooie planten. De tuin heeft een ligging op het zuidoosten, waardoor je de ochtend- en middagzon in de tuin hebt. Achterin de tuin staat de berging. De tuin is vanuit buitenaf bereikbaar middels de deur aan de zijkant van de tuin.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg
- Verhuur is toegestaan (niet kamersgewijs)
- Nabij diverse faciliteiten
- Energielabel A
- Veel natuurlijk lichtinval in de woning
- Actieve VvE met bijdrage € 25,- per maand.

Kortom een heerlijke benedenwoning op een uitstekende locatie in Groningen die je écht gezien moet hebben!

Soort appartement
Benedenwoning
Woonoppervlakte
62 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
25.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
221 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur