Hooiweg 16 E , EELDE

€ 298.000

Hooiweg 16-E te Eelde

In een gezellige en rustige woonwijk is in de tweede helft van de jaren negentig dit kleinschalige appartementencomplex gerealiseerd. Het complex staat in verbinding met het naastgelegen verzorgingstehuis âElse van der Laanhuis â. De winkelvoorzieningen van Eelde/Paterswolde zijn binnen handbereik, wilt u verder weg met het openbaar vervoer dan vindt u naast het complex een bushalte.

Het hoekappartement is fraai gesitueerd op de tweede woonlaag en heeft een lichte woonkamer met halfopen keuken (ca. 40 m²). Het geheel kent een mooi zicht op de omliggende bebouwing, dit mede vanaf het zonnige balkon (1,45 x 4,40 m²) op het zuidwesten.
De beide slaapkamers zijn circa 9 en 14,5 m² groot en vanuit de hal te bereiken. Dit laatste geldt overigens ook voor de badkamer (v.v. toilet, douche en wastafel), het separate toilet, en de bergruimte/stookruimte.
Op de begane grond beschikt de eigenaar over extra bergruimte (2,60 x 2,35 m).

Het complex is onder meer voorzien van een liftinstallatie, brede deuren waardoor het geheel rolstoelvriendelijk mag worden genoemd en een onlangs vernieuwde brandalarminstallatie.

Als koper van dit appartement bent u aangesloten op de alarmering van eerdergenoemd zorgcentrum. Verder woont u geheel zelfstandig. De overige faciliteiten van het 'Else van der Laanhuis' staan desgewenst tot uw beschikking, dat wil zeggen u kunt zorg inkopen.

Als lid van de actieve vereniging van eigenaars betaalt u maandelijks een bedrag van â¬150,-

Aanvaarding: in overleg (kan spoedig)

Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
275 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur