Hoofdweg 450 , PATERSWOLDE

€ 82.500

Hoofdweg 450 te Paterswolde

Wonen in serviceflat âNoordwijkâ: wonen op niveau!

Omringd door fraai aangelegde tuinen treft u in een natuurrijke omgeving serviceflat âNoordwijkâ in Paterswolde aan. Wonen op deze plek geeft u een gevoel van comfort en veiligheid. In het gebouw vindt u onder meer een recreatieruimte, een fitnessruimte en in de tuin een jeu de boules baan. Uiteraard vertellen wij u graag veel meer over hetgeen âNoordwijkâ u te bieden heeft!

Het appartement (met berging en garage) dat wij u hier aanbieden is gelegen aan de voorzijde van het gebouw op de vijfde etage en heeft daarmee een schitterend uitzicht op groen.

De indeling van de woning is als volgt. Via de entree staat u in de hal welke toegang geeft tot de keuken, het toilet en de woonkamer. De woonkamer bestaat feitelijk uit twee samengevoegde vertrekken en is daarmee riant (ca. 50 m²). Er is een grote slaapkamer (ruim 20 m²) met toegang tot de badkamer (v.v. douchecabine, wastafel en aansluiting voor wasmachine en -droger). Tenslotte heeft u de beschikking over twee (eigen) balkons.

Aan de Vereniging van Eigenaars betaalt u maandelijks ⬠679,- Het is natuurlijk van het grootste belang te weten wat hier bij inbegrepen is, een opsomming:

- 24 uur alarmsysteem;
- onderhoud gebouw;
- onderhoud tuin;
- gebruik van water;
- verwarming;
- opstal- en glasverzekering;
- aansluiting voor de kabel;
- parkeergelegenheid.

Aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
85 m2
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
265 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur