Hoge der A 25 2 , GRONINGEN

€ 375.000

Hartje binnenstad met schitterend breed zicht op de gracht, skutsjes, klippers en andere schepen voor het huis en alle stadse voorzieningen op wandelafstand. Wie wil dit nu niet? Het is er allemaal op deze sublieme plek aan het Hoge der Aa, enkele jaren op rij verkozen tot de mooiste locatie van de stad en nog steeds in ontwikkeling. Een riant bovenhuis met meerdere balkons en een groot dakterras. Dit is fantastisch wonen pal tussen de historische binnenstad enerzijds en het Noorderplantsoen anderzijds.

Op de begane grond is de trapopgang afsluitbaar door een vanuit de woning te openen hekwerk. Bovenaan de trap aangekomen geeft de entree toegang tot de woning die bestaat uit drie woonlagen.

De eerste laag betreft de woonkamer (ca. 27 m²) met drie grote ramen aan de voorzijde en keuken (ca. 15 m²) met grote bijkeuken en balkon aan de achterkant, daartussen een ruime hal die beide met elkaar verbindt. In deze hal naast de trapopgang naar de bovengelegen verdieping ook het toilet en een inloopkast.
De middelste laag is ingericht met drie slaapkamers (ca. 8, 10 en 21 m²) en de badkamer. Bovendien ook hier weer een ruime overloop en aan de achterzijde een balkon.
Onder de kap tenslotte een zolderkamer, nu in gebruik als hobby-/muziekruimte, met openslaande deuren naar het dakterras met zicht op onder andere de prachtige torens van de nabij gelegen Der Aa-kerk en Academiegebouw.

Bijzonderheden:
- individuele fietsenberging op huurbasis beschikbaar;
- openbare parkeerplaatsen voor het huis op basis van parkeervergunning;
- in overleg met VvE parkeerplaats op afsluitbare binnenplaats achter het huis te gebruiken;
- door middel van cv-systeem verwarmd;
- maandelijkse bijdrage aan de actieve VvE bedraagt â¬180,--.

Woonoppervlakte
156 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
10 m2
Inhoud
550 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur