Hereweg 30 -7, GRONINGEN

€ 429.000 kosten koper

Riant wonen op een prachtige locatie aan de zuidzijde van de binnenstad van Groningen? Dit energiezuinige appartement bevindt zich op de eerste verdieping in appartementencomplex "De Heerepoort" en is gebouwd in 2008. De woning beschikt onder andere over 2 slaapkamers, een royale lichte woonkamer, een balkon aan de voorzijde en een eigen parkeerplaats in het souterrain. Kortom, dit moderne appartement is perfect voor iedereen die comfortabel wil wonen op een toplocatie.

INDELING

Begane grond:

Afgesloten portiek met camerabewaking en video-intercom. Binnenkomst in ruime en moderne gemeenschappelijke ruimte. Vanaf de begane grond zijn alle verdiepingen zowel met de trap als met de lift te bereiken.

Eerste woonlaag:

Stap binnen in dit prachtige appartement waarin je verrast wordt door de ruime indeling. De hal biedt toegang tot de slaapkamers, het gastentoilet, een berging die is voorzien van een wasmachineaansluiting, de badkamer en de woonkamer met open keuken.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers die zich aan weerszijden van het appartement bevinden. De badkamer is tevens vanuit de hal te bereiken en voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Aan het einde van de hal bevindt zich een royale woonkamer met praktische open keuken. De grote raampartijen over de volledige hoogte zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de bruisende omgeving. Via de woonkamer heb je direct toegang tot het balkon, waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

In het souterrain heb je beschikking over een eigen parkeerplaats voor de auto en er is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Leuk detail: De Heerepoort is als een halve cirkel ontworpen waardoor er in het midden een gezamenlijke tuin voor de bewoners ontstaat, dit is mede eigendom van de Hereweg 30 7.

OMGEVING

De locatie van dit appartement is werkelijk ideaal. Op loopafstand bevindt zich de bruisende binnenstad, waar je kunt genieten van diverse winkels, restaurants, en culturele evenementen. Het hoofdstation bevindt zich ook op loopafstand, waardoor er een uitstekende verbinding is met het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in overige richtingen bevinden zich in de nabije omgeving.

BIJZONDERHEDEN

- Lift aanwezig in het complex
- Gebouwd in 2008, volledig geïsoleerd
- Energielabel A++
- Eigen parkeerplaats en gezamenlijke fietsenberging in het souterrain
- Actieve VvE - bijdrage € 171,05 per maand
- Jaarlijkse bijdrage van € 124,- voor het geluidsscherm en beheer/onderhoud van de binnentuin.

Soort appartement
Galerijflat
Woonoppervlakte
106 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
171.05 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Inhoud
275 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Lift

Energie

Energielabel
A++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum
Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur