Hemsterhuislaan 28 , HAREN GN

€ 485.000 kosten koper

Vlakbij het gezellige centrum van Haren vind je in een rustige en groene straat deze ruime geschakelde twee-onder-een-kapwoning. De woning is gelegen in de wijk 'Maarwold', waarbij je in 15 fietsminuten de stad Groningen bereikt. De woning ligt op steenworpafstand van alle voorzieningen, zo is er een basisschool en een huisartsenpraktijk nabijgelegen en het centrum van Haren ligt op loopafstand. Hier zijn allerlei winkels te vinden waaronder natuurlijk ook een supermarkt.

INDELING:

Begane grond:
hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Een royale living met open keuken van samen circa 45 m². Door de vele en grote raampartijen is het een zeer aangename en lichte ruimte, die in verbinding staat met al het mooie groen rondom de woning. De keuken is in een L-opstelling geplaatst en is op de tuin gericht. Via een openslaande deur is de diepe achtertuin bereikbaar. Het is hier heerlijk genieten en door alle mooie beplanting is er veel privacy. Doordat de diepte van de tuin is er veel zon.

1e verdieping:
overloop met toegang tot de 2 slaapkamers aan de voorkant van de woning (circa 15 m² en 8,7 m²) en de mooie grote L-vormige slaapkamer aan de zijkant/achterkant van de woning (circa 18 m²). Deze slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, voorzien van een douche/bad combinatie en een wastafel. Via de overloop is tevens toegang tot de 2e badkamer met een douchecabine, toilet en wastafelmeubel met spiegelkast.

2e verdieping:
ruime overloop met CV installatie, grote berging, aansluiting voor de wasmachine en toegang tot de 4e slaapkamer van circa 15 m². Daarnaast is op deze verdieping over de volledige breedte van het huis een balkon gelegen op het zonnige zuidwesten.

De woning is voorzien van een lange oprit en een grote aangebouwde garage. De garage is bereikbaar vanaf de voorkant en tevens vanuit de achtertuin.

Bijzonderheden:
- aanvaarding kan snel
- energielabel C
- zonneweringen voor en achterkant woning
- ruime aangebouwde garage van circa 22 m²
- ruim balkon op zuidwesten van circa 17 m²
- 'niet zelf bewoond clausule van toepassing'
- veel bergruimte op de 2e verdieping

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
377 m2
Woonoppervlakte
150 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Lessenaardak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
22 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
17 m2
Inhoud
385 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur