Helperveste 23 , GRONINGEN

€ 395.000 kosten koper

Op een ideale locatie in Groningen Zuid bevindt zich dit penthouse op de bovenste woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex Helperveste. Deze energiezuinige woning is gebouwd in 2004 en beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een balkon die is gelegen op het oosten. In de ondergrondse parkeergarage heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats én een (fietsen)berging. Vanaf de vierde verdieping heb je een fijn uitzicht over het Helperdiep.

INDELING

Begane grond:

Gemeenschappelijk, afgesloten portiek met brievenbussen. De portiek biedt toegang tot de lift, het trappenhuis, de berging in het souterrain en de parkeergarage met eigen parkeerplaats.

Vierde woonlaag:

Binnenkomst in een ruime entree die dienst doet als verlenging van het appartement en die is ingericht als lounge gedeelte. Hier bevindt zich de tussendeur waardoor je de rest van het appartement betreedt. Vanuit de royale hal zijn direct alle vertrekken te bereiken.

Aan de rechterzijde van het appartement bevinden zich drie slaapkamers van resp. 13, 10 en 7m². De grootste slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast, ideaal voor het opbergen van kleding of andere spullen. Vanuit de middelste slaapkamer – nu in gebruik als werkkamer - heb je direct toegang tot het balkon die is gelegen op het oosten. Links in het appartement vind je een garderobe kast, een toilet, voorzien van wandcloset en fonteintje en een technische ruimte met o.a. de CV opstelling, mechanische ventilatie box en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De badkamer bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en is uitgerust met een inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Aan het einde van de hal bevindt zich de ruime woonkamer van circa 46m² die is voorzien van een parketvloer. Bij binnenkomst valt direct het prachtige lichtinval op waar je dankzij de grote raampartijen de hele dag van profiteert. Dankzij de speelse indeling van de woonkamer is er ruimte voor een ruime zithoek en kan er ter hoogte van de open keuken nog een ruime eettafel geplaatst worden.
De open keuken dateert uit 2004, recent is de apparatuur grotendeels vervangen o.a. een inductie kookplaat (Siemens), combimagnetron (Siemens), koelkast (Bosch) en een smal model vaatwasser (Siemens).

Al met al, een prachtig stadsappartement die zeker een bezichtiging waard is!

OMGEVING

Dit fijne appartement bevindt zich in de geliefde wijk Helpman in Groningen Zuid. In de nabije omgeving bevinden zich diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum van Helpman, het Helperzwembad, diverse (internationale) scholen, een kinderdagverblijf en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doe je in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. De binnenstad van Groningen bereik je binnen 15 minuten per fiets en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.

BIJZONDERHEDEN

- Volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- Levensloopbestendig
- Lift aanwezig
- Eigen parkeerplaats en berging
- VvE bijdrage appartement, berging en parkeerplaats: € 227,50

Soort appartement
Penthouse
Woonoppervlakte
121 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
227.5 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
389 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
5e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan water, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur