Helper Oostsingel 54 -10, GRONINGEN

€ 395.000 kosten koper

Dit prachtige appartement bevindt zich in complex "De Helperdwinger" gelegen in de populaire wijk Helpman. De woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een inpandig balkon met uitzicht op het Helperdiepje. In de parkeerkelder heb je de beschikking over een eigen parkeerplaats én een (fietsen)berging.

INDELING

Begane grond:

Centrale toegangsdeur met intercom, binnenterrein, hal met lift en trapopgang.

Eerste woonlaag:

Entree in hal met toegang tot alle vertrekken.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de royale woonkamer van circa 40m² met open keuken. De ramen over de volledige breedte van de woning zorgen hier niet alleen voor veel natuurlijk lichtinval, maar bieden ook een prachtig uitzicht op het groen. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer, compleet met vloerverwarming.

De moderne open keuken is uitgevoerd in hoogglans witte deuren en voorzien van een inductiekookplaat, een combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, pannencarrousel en een ruime dubbele spoelbak.

Het appartement beschikt over drie comfortabele slaapkamers van resp. 13, 12 en 11m² . De master bedroom heeft een schuifpui naar het balkon en grenst aan een luxe badkamer met wandcloset, wastafelmeubel, douchecabine en vloerverwarming. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, beide met schuifpui naar een loggia, en een tweede badkamer met een ligbad/douche combinatie, vloerverwarming en wastafel.

Extra bergruimte is te vinden in de betegelde inloopkast/berging waar tevens de cv-ketel gesitueerd is. In deze ruimte is een wasmachineaansluiting en een uitstortgootsteen aanwezig.

In de parkeerkelder bevindt zich een eigen parkeerplaats en een berging.

BUITEN

Het appartement beschikt over een overdekt balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en het uitzicht op het Helperdiep. Het balkon is bereikbaar via een grote schuifpui vanuit de woonkamer en er is tevens een openslaande deur met een Frans balkon.

OMGEVING

Dit fijne appartement bevindt zich in de geliefde wijk Helpman in Groningen Zuid. In de nabije omgeving bevinden zich diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum van Helpman, het Helperzwembad, diverse (internationale) scholen, een kinderdagverblijf en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doe je in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. De binnenstad van Groningen bereik je binnen 10 minuten per fiets en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.

BIJZONDERHEDEN:
- Energielabel A
- Lift in het complex aanwezig
- Eigen parkeerplaats en een berging in parkeerkelder
- CV ketel uit 2022
- Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van € 211,-

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
109 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
211.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Externe bergruimte
9 m2
Inhoud
350 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuifpui, lift

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur