Helper Brink 37 , GRONINGEN

€ 189.500

Helper Brink 37 te Groningen

Deze lichte en ruime bovenwoning is gesitueerd op de hoek van de Helper Brink en de Coendersweg in Helpman. De hoekligging geeft een bijzonder fraai zicht over de lanen van dit karakteristieke deel van Groningen. De ligging in de wijk is verder aantrekkelijk vanwege de vele voorzieningen welke binnen handbereik zijn, de uitvalswegen op korte afstand, een busverbinding op loopafstand en gratis parkeren voor de deur.

De bovenwoning is verdeeld over twee woonlagen. De woonkamer en suite (samen ca. 35 m²), de dichte keuken met toegang tot een dakterras, toilet en een eerste (studeer-)kamertje bevinden zich op de eerste etage.

Op de tweede etage vindt u toegang tot drie slaapkamers (ca. 5, 12 en 16 m²), de technische ruimte met de Nefit HR combiketel en aansluiting voor de wasmachine en tenslotte de badkamer welke is voorzien van ligbad (whirlpool), tweede toilet, douche en wastafel. Vanuit de badkamer is ook op deze verdieping een âbuitenâ in de vorm van een balkon bereikbaar.

Het is werkelijk een heerlijk appartement waar in de loop van de jaren met zorg is gerenoveerd. De inrichting van keuken en badkamer zijn slechts enkele jaren oud. De woning is voorzien van dubbele beglazing, nieuwe dakbedekking en ook zijn er de nodige warmte- en geluidsisolerende maatregelen getroffen.

Komt u eens kijken voor een complete indruk!

Aanvaarding: in overleg.

Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
300 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur