Haydnlaan 105 , GRONINGEN

€ 109.000

Dit appartement op de tweede woonlaag is ideaal gelegen op slechts enkele minuten loopafstand van het winkelcentrum Helpman en nabij voorzieningen als scholen en openbaar vervoer. Zo is de dichtstbijzijnde bushalte 150 meter en station Europapark slechts 800 meter van het appartement verwijderd! Alles binnen handbereik op een rustige locatie. De gunstige vraagprijs geeft de ruimte om deze woning helemaal naar eigen wens te maken.

Indeling:

Via de afgesloten portiek met intercom bereikt u de op de tweede woonlaag gelegen woning. Binnenkomst in hal welke toegang biedt tot de eenvoudige keuken (ca. 7m2), woonkamer (ca. 32 m2) en grote slaapkamer aan de voorzijde (ca. 11 m2). Tevens bevindt zich in de hal het toilet en de meterkast.

De ruime en lichte woonkamer is voorzien van grote ramen aan voor- en achterzijde (west- en oostzijde). Vanuit de woonkamer bereikt u via een voorportaal met wastafel de tweede, aan de achterzijde gelegen slaapkamer van circa 7 m2. De keuken biedt toegang tot de badkamer met wastafel en douche. Het op het westen gelegen balkon is eveneens vanuit de keuken bereikbaar en geeft u de mogelijkheid om lekker van de avondzon te genieten.


Bijzonderheden:

- 2 bergingen van 10.5 m2 en 7.5 m2
- Verwarming middels CV combiketel Vailliant (1990)
- Gunstige ligging nabij scholen, winkels en openbaar vervoer

Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
200 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur