Fongersplaats 165 , GRONINGEN

€ 285.000 kosten koper

Deze fijne woning is gelegen in het gewilde complex de Fongerstede, aan de zuidkant van Groningen. Met een ideale ligging op loopafstand van het bruisende centrum, biedt deze maisonnette het beste van twee werelden: een rustige en groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning bevindt zich op de derde woonlaag en beschikt onder andere over 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats en fietsenberging.

INDELING:

Begane grond (derde woonlaag)

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een ruime hal met meterkast, toiletruimte, trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 21 m2 en in de ruimte geniet je van heerlijk veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon dat is gelegen op het zonnige zuiden.

De woonkamer loopt over in de half open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur van AEG, waaronder een enkele roestvrijstalen spoelbak, een 4-pits gastoestel met brede afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een ruime koelkast met vriezer (3 lades). Verder is in de keuken een handige inbouwkast gerealiseerd voor het opslaan voor keukenspullen of proviand en de aansluiting voor een wasmachine bevindt zich onder het verlengde aanrechtblad, ideaal.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers. Vanuit twee van de slaapkamers heb je direct toegang tot een tweede balkon met uitzicht op het binnenplein. Heerlijk, 's ochtends wakker worden en de deur van de slaapkamer openen om de zachte bries en de eerste zonnestralen van die dag te verwelkomen.
Heb je aan één of twee slaapkamers genoeg? Dan biedt deze woning voldoende ruimte voor het realiseren van een ruime thuiswerkplek en/of een inloopkast.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een tweede toilet, een wastafel en een handdoekradiator.

Bovendien vind je op deze verdieping nog een handige cv-kast, waar de verwarmingsinstallatie is ondergebracht. Daarnaast is er een ruime inbouwkast aanwezig, perfect voor het opbergen van uw persoonlijke spullen, kleding of beddengoed.

OMGEVING

Wonen in de Fongerstede betekent genieten van een levendige en gezellige omgeving. Om de hoek vind je diverse winkels, restaurants en cafés binnen handbereik. Bovendien bevind je je op loopafstand van het bruisende centrum van Groningen, met al haar culturele voorzieningen en uitgaansgelegenheden. Een ontspannen wandeling maak je in het nabijgelegen Dinkelpark of straks in het toekomstige Zuiderplantsoen. In het hart van de Fongersplaats bevindt zich een speeltuin en diverse uitvalswegen zijn snel en makkelijk te bereiken. Kortom, deze maisonnette biedt alles wat je zoekt: comfort, ruimte, gemak én een fantastische locatie.

BIJZONDERHEDEN:

- Leuke maisonnette met 3 slaapkamers
- Ideale plek nabij het stadscentrum
- Lift tot de tweede etage
- Een eigen ruime parkeerplaats in de parkeerkelder

Soort appartement
Maisonnette
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
147.2 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
7 m2
Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
260 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal woonlagen
2
Gelegen op
3e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, lift

Energie

Energielabel
C
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerkelder

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur