Emdaborg 18 , HAREN GN

€ 359.500

Emdaborg 18, 9751 SJ Haren

Riant half vrijstaand hoek Herenhuis met 4 slaapkamers (voormalig 5), carport en een sfeervolle tuin met vijver.
Gelegen in een rustige, gezellige, kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van scholen, treinstation, bushalte en de dorpskern van Haren.

Indeling: overdekte entree via de carport, hal, garderobehoek, toilet met fonteintje, lichte sfeervolle U-vormige woonkamer van circa 55m² met openhaard, studeerhoek, eetgedeelte en toegang tot de tuin.
Half open keuken (eenvoudig) met oven, gascomfort, afzuigkap,pannencarrousel, dubbele spoelbak en toegang tot de tuin en bijkeuken. Bijkeuken met wasmachine aansluiting en deur naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop 2 slaapkamers van resp. circa 23m² en 26 m² (voormalig 2 slaapkamers weer eenvoudig te realiseren) Moderne badkamer (2003) met ligbad, vaste wastafel en tweede toilet (zwevend). Zeer ruime berging over de hele breedte van het huis van circa 23 m².

Tweede verdieping: Overloop met daglicht, CV ruimte met HR ketel, 3de slaapkamer van circa 16m² en 4de slaapkamer van 17m²

De fraai aangelegde tuin aan drie zijden van het huis heeft een vijver, zonneterras en een houten berging v.v elektra. U kunt de tuin bereiken via een pad langs het huis.
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt netjes bewoond.

Perceeloppervlakte
363 m2
Woonoppervlakte
215 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
620 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur