Einthovenlaan 46 , GRONINGEN

€ 535.000 kosten koper

Prachtig herenhuis gelegen in Groningen in de geliefde wijk Corpus den Hoorn. De woning ligt op een mooie plek, aan een rustige en groenrijke laan en beschikt over maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers! Een ideale woning voor grote gezinnen of mensen die de ruimte op een andere manier kunnen waarderen. De energiezuinige woning is gebouwd in 2007 en is volledig geïsoleerd met dak, vloer- en muurisolatie en HR++ beglazing. Op het dak bevinden zich maar liefst 14 zonnepanelen, wat nagenoeg nul op de elektrameter inhoudt.

INDELING

Begane grond
Binnenkomst in ruime entree/hal die dankzij het hoge plafond met vide ontzettend ruim aan doet. De raampartij die zich over de volledige hoogte van de gevel strekt zorgt daarnaast voor prachtig lichtinval. Links in de hal bevindt zich een moderne en volledig betegelde toiletruimte die is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Daarnaast vind je de meterkast met 7 groepen, 2 aardlekschakelaars, 3 fasen (krachtstroom) en diverse digitale meters.

Vanuit de entree kom je in de lichte woonkamer van circa 25 m². Ook hier zorgen de grote raampartijen weer voor een prettig lichtinval. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de ruime open keuken van circa 16 m². Deze ruimte leent zich uitstekend voor een grote eettafel waaraan je met het hele gezin samen komt voor het ontbijt en het diner. De keuken is uitgerust met een combimagnetron, 4 pits gasfornuis met brede afzuigkap, RVS spoelbak, koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken sta je door middel van de openslaande deuren naar buiten in directe verbinding met de achtertuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca 16 m², 12 m² en 12 m² en een badkamer van ca 3.5 m² die is voorzien van een douchecabine, een wastafel met meubel en een tweede toilet. Vanaf de overloop kijk je dankzij de sfeervolle vide zo naar beneden in de hal.

2e verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers van respectievelijk ca. 16 m², 12 m² en 10 m². Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De tweede badkamer van circa 5.8 m² is uitgerust met een heerlijke stoomdouche met radiofunctie, een wastafel en een derde toilet.

TUIN

De tuin is gelegen op het oosten dus dat betekent dat je heerlijk kunt genieten van de ochtend en middag zon. Er is een vrijstaande houten berging aanwezig van 5 m² voor het stallen van de fietsen of het opbergen van gereedschap of overige spullen. De tuin is middels een achterom bereikbaar.

OMGEVING

Corpus den Hoorn is een gevarieerde wijk in het zuiden van de stad Groningen die de perfecte combinatie van stad en natuur te bieden heeft. De wijk staat bekend als zeer kindvriendelijk mede dankzij de speelaangelegenheden op diverse pleintjes en veldjes. Het centrum van Groningen bevindt zich op zo'n 2,5 km afstand en op steenworp afstand vind je het Stadspark en het Hoornsemeer die beide vele mogelijkheden bieden op het gebied van recreëren. Een winkelcentrum met meer dan 25 winkels en/of horecagelegenheden vind je in de directe nabijheid aan het Overwinningsplein, evenals diverse sportgelegenheden, het Martini Ziekenhuis en diverse basisscholen. Om de hoek bevinden zich de uitvalswegen A7 en A28.

BIJZONDERHEDEN

- Ideale locatie in de geliefde wijk Corpus den Hoorn
- 14 panelen circa 3200 kW uur per jaar, de panelen zijn uit 2015
- Achterom via een mandelig pad die aan weerszijden is afgesloten met een hek
- 6 slaapkamers en 2 badkamers
- Korting bij diverse hypotheekverstrekkers dankzij het gunstige A-label!

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
142 m2
Woonoppervlakte
167 m2
Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
5 m2
Inhoud
523 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur