Drift 1 , ZUIDHORN

€ 219.000 kosten koper

Deze leuke hoekwoning is gelegen aan een rustige straat in Zuidhorn met voornamelijk bestemmingsverkeer.
De woning is gesitueerd op loopafstand van het gezellige centrum van Zuidhorn, dat een breed palet aan winkels, scholen en medische voorzieningen biedt.

Genieten van de rust en de natuur doe je in het naastgelegen Johan Smitpark, dat is voorzien van een speeltuin en diverse sportvoorzieningen. Een prachtige groene omgeving dat zich uitstekend leent voor een ontspannen wandeling.
Liever een dag iets verder weg? Een bushalte bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Met de fiets sta je binnen enkele minuten op het station van Zuidhorn en dankzij de directe treinverbinding bevind je je binnen 9 minuten op het hoofdstation in Groningen.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met in 2020 volledig gemoderniseerd toilet (met fonteintje) en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal betreed je de woonkamer met half open keuken aan de straatzijde. De moderne Duitse kwaliteitskeuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.
Koken en bakken doe je in de moderne zelfreinigende Bosch combi oven (met Pyrolyse) of op het Smeg 5pits gascomfort met brede afzuigkap (AEG). De keuken is tevens uitgerust met een koelkast en vaatwasser (beide AEG).
Vanuit de woonkamer betreed je via een enkele deur de compacte tuin met zijtuin (in gebruik van de gemeente) en achterom.

1e Verdieping:
Via de trapopgang bereik je de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers bevinden van respectievelijk 11.8m2, 8,8m2 en 5.5m2 groot. In alle slaapkamers zijn op maat gemaakte horren aanwezig. De badkamer is in 2018 volledig gemoderniseerd en uitgerust met een ruime douchehoek inclusief rainshower, een wastafelmeubel, handdoek radiator en een wasmachine aansluiting.

TUIN
De fraai aangelegde tuin rond de hoekwoning biedt veel privacy en rust. De tuin bevind zich op het zuiden waardoor je vanaf het eind van de ochtend tot aan zonsondergang kunt genieten van de zon. Dankzij meerdere aangelegde terrassen is er ook altijd een koele schaduwplek te vinden bij warm weer.
De grond langs de woning is niet in eigendom (snippergroen), maar met toestemming van de gemeente sinds de nieuwbouw (1976) in gebruik als uitbreiding van de tuin en volledig omheind door een coniferenhaag, planten en schutting.

BIJZONDERHEDEN
• In mei zijn nog 8 zonnepanelen geplaatst (8x 410 Wp met Enphase micro-omvormers, zuid-orientatie). Verwachte opbrengst per jaar 3007 kWh. Verwacht wordt dat daarmee het elektriciteitsverbruik van de woning volledig gecompenseerd wordt met zonnenergie.
• Het gasverbruik is zeer laag door o.a. de nieuwe CV-ketel Remeha Tzerra Ace uit 2020. Circa 1000 m3 op jaarbasis (verwarming+warm water). Een slimme thermostaat is aanwezig.
• Nieuw knikarmscherm aanwezig met motorbediening door Somfy.
• Gehele woning voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren met HR++ glas. De gevel is verder bekleed met Keralit kunststof geveldelen. De woning is hierdoor zeer onderhoudsarm, makkelijk schoon te houden en er is geen schilderwerk benodigd.
• Het dak is circa 10 jaar geleden vervangen en geïsoleerd.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
97 m2
Woonoppervlakte
72 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
20 m2
Inhoud
235 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Buitenzonwering, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur