Domela Nieuwenhuislaan 13 , GRONINGEN

€ 349.000

DOMELA NIEUWENHUISLAAN 13 TE GRONINGEN

In een rustige en groene straat in de zeer geliefde wijk Helpman/Coendersborg ligt dit zonnige en verrassend ruime herenhuis. Op loopafstand bevinden zich winkels, scholen en andere voorzieningen, evenals parken en een speeltuin.

De woning kijkt aan de voorzijde uit op een openbare groenvoorziening en een klein speeltuintje. Aan de achterzijde heeft het een onderhoudsvriendelijke, zeer zonnige tuin op het westen gelegen met nieuwe ruime houten berging voorzien van elektra en achterom.

Indeling:
Begane grond:
hal met garderobe, modern toilet met fonteintje, gang met trapopgang, lichte doorzon woonkamer van ca. 37,5 m2 met schouw en open haard en toegang tot de tuin. Moderne open keuken (3,20 x 2,45m) voorzien van composiet aanrecht, magnetron, hete lucht oven, koelkast/vriescombinatie, halogeen kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Bijkeuken en toegang tot de tuin.
De gang op de begane grond geeft tevens toegang tot de zeer ruime kelder waar zich een hal en twee kelderruimtes bevinden.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer met dubbele wastafel, ligbad voorzien van whirlpoolinstallatie en verlichting, aparte douche. Eerste slaapkamer ca. 14 m2 aan achterzijde met inloopkast, separaat 2e toilet met wandcloset en fonteintje, slaapkamer aan voorzijde ca. 15,5 m2, derde slaapkamer aan voorzijde ca. 7,5 m2 met toegang tot balkon.

Tweede verdieping:
Wasruimte met opstelling voor wasmachine/droger, vierde slaapkamer aan achterzijde met ruime dakkapel, vijfde slaapkamer aan voorzijde met 2 grote dakramen, extra bergruimte achter knieschotten.
Tweede badkamer met wastafelmeubel en douche.

Bijzonderheden:
Dubbel glas
HR-ketel met nieuwe radiatoren
Riolering vernieuwd (2004)
Platte daken vernieuwd (2004 / 2007)
Houten berging vernieuwd (2005)

Aanvaarding in overleg.

Perceeloppervlakte
158 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
8 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
500 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur