De Fledders 6 , VRIES

€ 695.000 kosten koper

Gelegen aan de prachtige groene straat 'De Fledders', bevindt zich deze ruime vrijstaande woning op een perceel van 879 m². Deze woning is gebouwd in 1977 en biedt maar liefst 227m² aan woonoppervlak. Een schitterend huis dat altijd in de liefdevolle handen van de oorspronkelijke eigenaar is geweest en met zorg is onderhouden. En dat op zo'n prachtige plek in het mooie dorp Vries, een heerlijke locatie in Drenthe waar je wordt omringd door veel groen.

INDELING:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je binnen in een ruime hal die is uitgerust met een leistenen vloer. De entree is voorzien van een handige nis voor de jassen en schoenen en een aparte toiletruimte compleet met fonteintje. Vanuit de hal betreed je de royale woonkamer met half open keuken. De woonkamer straalt met zijn haard, grote raampartijen en sfeervolle erker een warme en lichte ambiance uit, en je hebt prachtig uitzicht op het omliggende groen.

De keuken is in een praktische L-opstelling gesitueerd en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven en veel opbergruimte. Er is ruimte voor een eettafel waaraan je heerlijk kunt tafelen met familie en vrienden.

Achter de keuken ontdek je de praktische bijkeuken, een ideale ruimte voor je wasmachine, droger en vriezer. Hier vind je ook een handige uitstortgootsteen en een deur naar het zij-terras, gelegen op het westen. Vanuit de bijkeuken kom je in een tussenruimte welke ook voorzien is van veel kast en bergruimte, die toegang biedt tot de royale, dubbele garage. Deze garage is voorzien van elektrische deuren en biedt ruimte voor twee auto’s en heeft tevens een deur naar de achtertuin.

Terug in de tussenkamer leidt een trap je naar de ruime zolderverdieping. Deze zolder is bijzonder ruim en leent zich bijvoorbeeld ook uitstekend voor een extra slaapkamer. Achter deze ruimte bevindt zich nog een extra kamer van circa 4 m² en een afgesloten bergruimte met de CV-ketel.

Enkele jaren geleden heeft de huidige eigenaar de woning aangepast door een grote slaapkamer op de begane grond te creëren, compleet met een luxe en zeer royale badkamer. Deze slaapkamer is voorzien van een modern fijn schuurwerk plafond, een ruime inbouwkast en schuifdeuren die toegang bieden tot de heerlijke tuin. Deze aanpassing maakt de woning levensloopbestendig, zodat je hier comfortabel kunt blijven wonen, ongeacht de levensfase.

1e verdieping:
De trap in de entree leidt je naar de eerste verdieping, waar je drie slaapkamers vindt van ongeveer 9 m², 9 m² en 18 m². Tussen deze kamers ligt een badkamer die is uitgerust met een douche, een wastafelmeubel met daarboven een spiegel en sfeervolle spotverlichting. Deze badkamer biedt alle comfort die je nodig hebt.

OMGEVING

Het mooie dorp Vries is centraal gelegen tussen Assen en Groningen. Het is hier heerlijk wonen, met alle voorzieningen dichtbij en in een mooie groene omgeving. Op slechts 150 meter van het huis vind je een basisschool met kinderopvang, en het gezellige dorpscentrum met een grote supermarkt, bakker en diverse winkels zijn op loopafstand. De bushaltes voor het openbaar vervoer bevinden zich op enkele minuten loopafstand en ook sportfaciliteiten zijn dichtbij. De op- en afrit naar de belangrijke uitvalswegen zijn op een steenworpafstand.

BIJZONDERHEDEN:

* levensloopbestendige woning;
* royale slaapkamer met badkamer op de begane grond;
* dubbele garage met elektrische deuren;
* ruim perceel van maar liefst 879 m²;
* woonoppervlak van 227m²;
* niet zelf bewoningsclausule van toepassing;

Soort woning
Villa
Perceeloppervlakte
879 m2
Woonoppervlakte
227 m2
Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
45 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Inhoud
990 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, frans balkon, alarminstallatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur