Coehoornsingel 44 a , GRONINGEN

€ 185.000

Bovenwoning in het centrum van Groningen

Op nog geen 3 minuten lopen van het centrum van Groningen, op aantrekkelijke woonstand, vindt u deze moderne en zeer goed onderhouden bovenwoning aan de Coehoornsingel. Door de ligging zijn er tal van voorzieningen aanwezig. Er is een goede verbinding met de uitvalswegen en het Centraal Station ligt op loopafstand.

Indeling:

Entree, meterkast voorzien van aardlekschakelkast en moderne meterinstallatie, trapoopgang voorzien van vloerbedekking met roeden.

1ste verdieping:
overloop met vaste vloerbedekking, toiletruimte met hangend toilet en handwasbakje, voorkamer ca. 20 m2 met vaste kastenwand, woonkeuken ca. 20 m2 voorzien van L-keukenblok met inbouw gaskookplaat, -oven en -koelkast en keukeninbouwkast. Trapje naar achtergelegen terrasje op het zuiden, ca. 9 m2 voorzien van hardhouten flondervloerdelen.

2de verdieping:
inloopkast met plaats CV-ketel Nefit-Smartline-HR, voorkamer ca. 22 m2. Voorzien van vaste vloerbedekking alsmede een tweetal zijramen. Moderne badkamer, geheel betegeld, voorzien van een tweetal vaste wastafels met warm- en koudstromend water, (2de) modern (hang)toilet, douche met hoekinstap alsmede aansluiting voor wasmachine en droger.

Algemeen:

⢠de voorgevel is voorzien van enkele beglazing, de achtergevel geheel voorzien van thermopane beglazing.
⢠geheel voorzien van centrale verwarming.
⢠de vaste vloerbedekking alsmede de aanwezige gordijnen en roeden en rails âblijven achterâ.

Woonoppervlakte
79 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
3 m2
Inhoud
214 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur