Buitenbree 11 , ASSEN

€ 290.000 kosten koper

Ben je op zoek naar een comfortabele en goed onderhouden woning in een kindvriendelijke buurt? Dan is dit wellicht precies wat je zoekt. Deze tussenwoning bevindt zich in de buurt De Breeën, gelegen in de gezellige wijk Marsdijk van Assen. De woning beschikt onder andere over een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een volledig naar wens in te delen zolderverdieping en een heerlijke ruime tuin op het zuiden.

INDELING

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een ruime hal, compleet met garderobe, een volledig betegelde toiletruimte en de meterkast. Vanuit hier betreed je de lichte woonkamer die is gelegen aan de voorzijde van het huis. Aan de achterzijde bevindt zich de tuingerichte eetkamer met openslaande deuren. De open keuken is voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en een combimagnetron. Een uitbouw aan de keuken dient als praktische bijkeuken voor extra opslagruimte en gemak.

1e verdieping:
Via de overloop bereik je drie slaapkamers en de moderne badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel inclusief wastafel en een zwevende kast, een tweede toilet, een inloopdouche met zitgelegenheid en een handdoekradiator.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping van deze woning bevindt zich een ruime zolder die naar eigen wens ingedeeld kan worden. Deze multifunctionele ruimte biedt veel mogelijkheden: van het creëren van een extra slaapkamer tot een studeerkamer, speelruimte voor de kinderen, of zelfs een hobbyruimte. Met een groot dakraam dat zorgt voor natuurlijke verlichting en een handige wasmachineaansluiting, is deze zolder een praktische toevoeging aan het huis.

Buiten:
De heerlijk diepe tuin is deels betegeld in een speels patroon en biedt een mix van kleurrijke bloemen en groen. Onder een charmante houten pergola vindt u een schaduwrijke plek, ideaal om te ontspannen tijdens zonnige dagen. Daarnaast is er een vrijstaande houten schuur aanwezig, praktisch voor extra opslagruimte voor tuinbenodigdheden of fietsen. De achterzijde van de woning is voorzien van screens en een elektrisch zonnescherm.

OMGEVING

Deze woning is gelegen in de aantrekkelijke buurt De Breeën, in de populaire wijk Marsdijk in Assen. Deze kindvriendelijke omgeving biedt niet alleen rust en een prettige leefomgeving, maar ook tal van voorzieningen. Op loopafstand vind je winkelcentrum Marsdijk, waar diverse winkels zoals een groenteboer, een bakker, diverse supermarkten, Kruidvat en meer te vinden zijn. In de buurt zijn diverse speeltuinen gerealiseerd waar kinderen kunnen spelen. Het nabijgelegen Anne Frank park biedt een groene oase met wandelpaden en ruimte om te ontspannen in de natuur. Daarnaast zijn er in de buurt diverse sportvelden waar je actief kunt sporten of genieten van diverse sportevenementen. De ligging nabij uitvalswegen zorgt voor goede bereikbaarheid naar andere delen van de stad en daarbuiten.

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
151 m2
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
6 m2
Inhoud
339 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
C.v.-ketel
Warm water
C.v.-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas, combiketel, uit , eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Brochure

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur