B.S.F. von Suttnerstraat 15 , GRONINGEN

€ 324.950

B.S.F von Suttnerstraat 15, 9728 WZ Groningen

Riant halfvrijstaand herenhuis, uitgebouwd met grote lichte serre, 4 slaapkamers en speelse indeling. Gelegen op zeer korte afstand van het Hoornse Meer en nabij voorzieningen zoals winkels, een lagere school en een kinderopvang.

Indeling:
Entree, toilet met fonteintje, hal met toegang tot de gezellige tuingerichte woonkamer met vide en parketvloer. Een aangebouwde serre met vloerverwarming, via openslaande deuren bereikt u de tuin. De woonkamer is ca. 56 m2 groot en is door een open trap gescheiden van de moderne semi open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Verwarmde bijkeuken met wasmachine- aansluiting, aanrecht met spoelbak en toegang naar de straatkant en de inpandige berging die naar de tuin leidt.

Van deze bijkeuken en berging is eenvoudig een garage te realiseren.

Eerste etage:
Op deze etage zijn 3 slaapkamers te vinden van ca. 15, 8 en 7 m2, waarvan de laatste voorzien is van een balkon. Badkamer met douchehoek, ligbad, vaste wastafel, handdoekenradiator en tweede toilet. Vanaf de ruime overloop, die tevens te gebruiken is als werkplek, kijkt u via de vide de woonkamer in.

Tweede etage:
De tweede etage heeft nog een grote uitgebouwde werk- c.q. slaapkamer van ca. 19 m2. Deze kamer biedt toegang tot een riant dakterras rondom de woning.

Tuin: De fraai aangelegde zonnige tuin met gazon en twee terrassen is gelegen op het noorden en is ca. 17 m diep en ca. 8 m breed.

Vraagprijs : ⬠324.950,=
Woonoppervlakte : ca. 155 m2
Inhoud : ca. 430 m3

Perceeloppervlakte
265 m2
Woonoppervlakte
155 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
430 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur