Breedeborg 12 , GRONINGEN

€ 450.000 kosten koper

In het exclusieve appartementencomplex "Esserborgh" in Groningen Zuid, bieden wij dit ruime 3-kamer appartement op de vierde woonlaag aan. Met zijn speelse indeling, weids groen uitzicht en gunstige locatie is dit een unieke kans voor wie op zoek is naar een plek om comfortabel te wonen. Het appartement heeft een indrukwekkend woonoppervlak van ruim 127 m² en met uw eigen garagebox naast het gebouw en een eigen parkeerplek achter het gebouw is parkeren een zorgeloze aangelegenheid.

INDELING

Begane grond:
Entree in gemeenschappelijke ruimte met intercom, lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

Vierde woonlaag:

Bij binnenkomst leidt de ronde hal u naar de diverse vertrekken in het appartement. Aan de ene zijde van de hal bevinden zich twee comfortabele slaapkamers en de badkamer die is voorzien van een inloopdouche, ligbad en een wastafelkast compleet met spiegel en sfeervolle verlichting. In de hal bevinden zich rechts van u een aparte toiletruimte en de meterkast.

Naarmate u verder door de hal loopt komt u in de ruime en lichte woonkamer met half open keuken. Het speelse ontwerp zorgt ervoor dat de keuken niet direct in het zicht ligt, terwijl er tegelijkertijd wel een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, (combi)magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken toegankelijk die zorgt voor extra opslagruimte.

De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel daglicht en bieden een mooi uitzicht op de groene omgeving. Vanuit de woonkamer is het balkon, dat grotendeels overdekt is, direct toegankelijk waardoor u heerlijk kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven.

Kortom, dit fijne appartement biedt een fijne mix van privacy, functionaliteit en een prettige verbinding met de natuurlijke omgeving.

OMGEVING

Klein Martijn is een wijk in het zuidoosten van de Stad Groningen. Op loopafstand van het appartement bevindt zich het winkelcentrum van Helpman met een breed aanbod van winkels. In de nabije omgeving bevinden zich daarnaast diverse voorzieningen zoals (internationale) scholen, het Helperbad en meerdere gezellige eetgelegenheden. Genieten van de natuur doet u in het Sterrenbos of straks in het nieuw aangelegde Zuiderpark. U fietst ook zo naar het Paterswoldsemeer. De binnenstad van Groningen is makkelijk per fiets te bereiken en de uitvalswegen A7 en A28 bevinden zich op ongeveer 5 minuten. Haren met zijn aantrekkelijke winkelgebied ligt op 10 minuten fietsen.

BIJZONDERHEDEN:

- Actieve en gezonde VvE
- Energielabel A, volledig geïsoleerd
- Eigen garagebox naast het gebouw
- Eigen parkeerplek achter het gebouw
- Zonnepanelen (6 stuks) geplaatst in 2020 voor privé en gemeenschappelijke ruimtes

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
127 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
206.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Externe bergruimte
19 m2
Inhoud
392 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
4e woonlaag
Voorzieningen
Tv kabel, lift

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Geen tuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Garagebox

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur