Bosch van Rosenthalstraat 2 , GRONINGEN

€ 355.000 kosten koper

Goed onderhouden hoekwoning met diepe zonnige tuin, 4 slaapkamers, een houten berging en achterom. De woning is gelegen aan de zuidkant van Groningen, in de gewilde wijk Helpman. Het is hier heerlijk rustig wonen aan een kindvriendelijk hofje met een speeltuintje. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid te vinden voor de auto('s).

De verkopers over hun woning:
Tien jaren hebben wij met veel plezier gewoond aan dit veelal minder bekende hofje in Helpman! Vaak hebben we de straatnaam meerdere keren moeten herhalen; bosch-van-wie? De groene straten, de verkeersluwheid, de kinderen die het hele jaar door spelen in de speeltuinen en de gezellige buurt(genoten) geven een rustig, bijna ‘dorpsgevoel’. Het is een prettig, goed onderhouden huis met een diepe, zonnige achtertuin. De gunstige ligging zorgt overdag voor volop zon en aan het eind van de middag voor een heerlijk avondzonnetje achter in de tuin bij de barbecue! En dit alles op twee minuten lopen van het winkelcentrum van Helpman, de kinderopvang en de scholen.

INDELING:
entree voorzien van een toilet met fonteintje en een meterkast. Aan het einde van de hal is de toegang naar de uitgebouwde woonkamer met eiken vloer. De woonkamer staat in verbinding met de open keuken en door middel van een prachtige zwarte schuifpui ook met de achtertuin. De achtertuin is zonnig gelegen en beschikt over een schuurtje. Aan de voorkant van het huis is de keuken te vinden, in een L-opstelling. De keuken is recent (2019) voorzien van vernieuwde inbouwapparatuur, zoals onder andere: een koel-vriescombinatie, een 5-pits gascomfort met afzuigkap, een combimagnetron en een vaatwasser. In de woonkamer is nog een handige opberg/trapkast gevestigd.

1e verdieping:
overloop met toegang naar 3 slaapkamers waarvan 1 van circa 12 m² en de andere 2 zijn ongeveer van gelijke grootte namelijk circa 8 m². Daarnaast is op deze verdieping de moderne badkamer te vinden. Deze is voorzien van een bad-douche combinatie (whirlpool), een extra toilet, een handdoekradiator en wastafelmeubel met spiegel.

2e verdieping:
overloop met een bergingskast waarin de wasmachine is weggewerkt en de CV installatie. Daarnaast is er op de 2e verdieping nog een extra slaapkamer van circa 12 m².

BIJZONDERHEDEN:
- Aanvaarding zomer 2022
- Goed geïsoleerde woning energielabel A
- Diepe achtertuin
- Combiketel lease tot 2029 maandelijks bedrag € 28,75 (inclusief onderhoud)
- Schilderwerk kozijnen 2019

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
124 m2
Woonoppervlakte
107 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Externe bergruimte
7 m2
Inhoud
365 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Geen garage

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur