Bordewijklaan 10 , GRONINGEN

€ 550.000 kosten koper

Wat een plaatje! Deze prachtige geschakelde woning van maar liefst 166 m² bevindt zich in één van de populairste wijken aan de zuidkant van Groningen, de Wijert-zuid. De huidige eigenaren hebben in de loop der jaren de woning helemaal verduurzaamd en gemoderniseerd. Zo is het geheel voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en HR++ glas en zijn er 9 zonnepanelen geplaatst.

We nemen je even mee naar binnen:

INDELING:

Begane grond:
De woning heeft een royale oprit met voldoende ruimte voor de auto. Middels de voordeur kom je in de hal, voorzien van de meterkast, gastentoilet en trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal ga je naar de woonkamer met open keuken. Door de mooie raampartijen aan de voorkant en de grote schuifpui-deuren bij de eettafel is er door een schuifpui veel verbinding met buiten. De woonkamer ligt iets verdiept en heeft een gezellige houtkachel.

Aan de tuinkant is er voldoende ruimte voor een grote eettafel en daarnaast bevindt zich de moderne open keuken in L-opstelling. Deze keuken is geheel vernieuwd in 2015 en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een grote inductiekookplaat met daarboven een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken, waar ook de wasmachineaansluiting zit en voldoende ruimte is voor extra voorraadspulletjes. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de achtertuin. Deze is noord-georiënteerd, maar heeft gedurende de dag veel zon en is ook via achterom bereikbaar. In de tuin is nog een extra schuurtje.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 grote slaapkamers, met afmetingen van 11 m², 12 m² en 17 m². De grootste kamer is voorzien van twee vaste kasten. Daarnaast is er een lekker ruim dakterras die op het zuiden ligt. Lekker zonnig. Op deze verdieping bevindt zich tevens de badkamer. Welke door de huidige eigenaren compleet vernieuwd is in 2018. In deze moderne badkamer is een ruime inloopdouche, een toilet en een groot wastafelmeubel met daarboven een spiegel. Door middel van de mooie nissen die gemaakt zijn in de douchewand heb je wat extra opbergmogelijkheid.

2e verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich een royale (4e) slaapkamer en aan de andere kant een grote bergruimte.

WOONWIJK DE WIJERT-ZUID
Deze woonwijk staat hoog aangeschreven bij veel mensen. Het is een groene en kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen op steenworpafstand. Zo is er 200 meter verderop een leuke bloemenwinkel waarnaast ook de bushaltes zijn voor het openbaar vervoer. Ook een basisschool en kinderopvang bevinden zich op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen zit het winkelcentrum van het Helperplein en de Van Lenneplaan op enkele fietsminuten verwijderd. Met de auto bereik je binnen enkele minuten de belangrijke uitvalswegen A7 / A28.

Kortom, dit huis is veel te leuk om alleen op Funda te bekijken.

BIJZONDERHEDEN:
- voorzien van 9 zonnepanelen (uit 2022)
- eigen parkeergelegenheid oprit
- gelegen in de mooie woonwijk de Wijert-Zuid
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en HR++ glas

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
166 m2
Woonoppervlakte
166 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
49 m2
Inhoud
560 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Warm water
C.v.-ketel, elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Soort garage
Carport

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur