Bloemersmaborg 58 , GRONINGEN

€ 545.000

Welkom in deze uitgebouwde vrijstaande villa in de wijk Klein Martijn. De wijk Klein Martijn is kindvriendelijk en verkeersluw en gelegen aan de zuidkant van de stad Groningen. Binnen een mum van tijd ben je zowel in de binnenstad als in de verschillende natuur- en recreatiegebieden die de omgeving van Groningen te bieden heeft. Ook het centrum van Haren is snel te bereiken op de fiets. Diverse scholen, winkelcentra, sportvelden en niet vergeten de Euroborg liggen in de directe omgeving.

In de zomer is het in huis heerlijk koel door de grote schuifdeuren naar de tuin en in de winter is het behaaglijk warm en aangenaam door de vloerverwarming en de sfeervolle gashaard in het midden van de riante woonkamer. Naast een ruim eetgedeelte vindt u de open keuken, die is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afwasmachine en combi-oven. Verder bevindt zich naast het zitgedeelte een middels een glazenschuifdeur af te sluiten tv- of werkkamer, werkelijk ideaal. De begane grond beschikt ook over een slaapkamer en een badkamer welke is voorzien van een ligbad, stortdouche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde van de woning is verder een kamer die gemakkelijk gebruikt kan worden voor een zelfstandig te bereiken kantoor of praktijkruimte aan huis maar natuurlijk ook ingezet kan worden als extra slaapkamer. Een wasmachineruimte en gastentoilet maken het geheel af.

Naast de ruime hal bevindt zich de trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn ook weer twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche te vinden. Op deze verdieping is verder nog een behoorlijke zolder/bergruimte aanwezig.

De onder architectuur aangelegde tuin is onderhoudsvriendelijk en heeft verschillende terrassen. Aan de beide zijden van het huis is voldoende ruimte om meerdere autoâs te parkeren of om eventueel nog een garage te realiseren. Ook aan de voorkant van het huis is nog plek om een auto kwijt te kunnen.

Indeling begane grond:
entree, hal, woonkamer, tv-kamer, piano hoek, eetkamer gedeelte, open keuken, werk-/slaapkamer van circa 16m2 aan de voorzijde, slaapkamer van circa 15m2 en badkamer aan de achterzijde, wasmachineruimte en gastentoilet.

Indeling verdieping:
de slaapkamer achterzijde van circa 17 m2, slaapkamer voorzijde van circa 12 m2, kamer van circa 4,5 m2 voor bergen van spullen, badkamer met douche en wastafel, stookruimte met cv-installatie en mechanische ventilatie.

Kortom: een schitterend huis om te zien, en heerlijk ruim en comfortabel om in te wonen. Dit huis is uw bezoek dan ook zeker waard.

Wat deze woning zo speciaal maakt:
- Mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis
- Alle voorzieningen op de begane grond aanwezig
- Tuin onder architectuur aangelegd
- Veel parkeergelegenheid op eigen perceel

Perceeloppervlakte
704 m2
Woonoppervlakte
200 m2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
600 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur