Bloemersmaborg 111 , GRONINGEN

€ 279.500

Bloemersmaborg 111, 9722 WP te Groningen

Aan de rand van de gezellige wijk ?Klein Martijn? in Groningen-zuid gelegen goed onderhouden geschakeld herenhuis met 3 slaapkamers en een fraai aangelegde tuin op het westen.
Winkels, scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

Indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje, bijkeuken met wasmachine aansluiting en veel bergruimte zodat u hier ook makkelijk meerdere fietsen kunt plaatsen. Vanuit de bijkeuken kunt u naar buiten aan de voorzijde.
Ruime lichte woonkeuken (20m²) met plavuizen vloer en inbouwapparatuur (oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron) en grote raampartij met openslaande deuren naar de tuin.
De verzorgde tuin is gelegen op het westen en heeft een ruim terras, gazon en zonwering.

Eerste verdieping: overloop, riante L-vormige woonkamer (37m²) met mooie lichtinval en een eiken houten vloer. Openslaande deuren naar royaal balkon op het oosten gelegen.

Tweede verdieping: overloop, 3 slaapkamers (resp. 6,5m², 11m² en 12m²), lichte badkamer met ligbad, douchehoek, tweede toilet en wastafel..

Bijzonderheden: De woning wordt verwarmd middels een Fasto cv-ketel, is volledig geïsoleerd, wordt netjes bewoond en is in 2003 aan de buitenzijde geschilderd

Perceeloppervlakte
157 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
350 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur