Bernoulliplein 35 b , GRONINGEN

€ 189.000

Bernoulliplein 35b te Groningen

Geheel gerenoveerde bovenwoning, maar met behoud van de karakteristieke elementen. De woning heeft zowel een balkon op oost als op west. De woning geniet mooi uitzicht over het Bernouilliplein.

Indeling:
Entree: trapopgang naar de eerste etage. Op deze etage is de woonkamer en suite te vinden, voorzien van suitedeuren, twee marmeren schouwen en in zowel de voor- als achterkamer 2 vaste kasten. De achterkamer heeft tevens openslaande deuren naar het riante balkon (op oosten gelegen). De voorkamer is ca. 17 m2 groot en de achterkamer is ca. 13 m2 groot.
De keuken is eenvoudig maar in de jaren â30 stijl gelaten, hetgeen betekent dat de schouw, de vaste voorraadkast en het doorgeefluik naar de woonkamer nog in tact zijn.
Op de eerste etage zijn 2 slaapkamers te vinden van beide ca. 12,5 m2 groot. Beide kamers zijn voorzien van 2 vaste kasten en de kamer aan de voorzijde biedt toegang tot het balkon.
De riante badkamer (ca 8,5 m2) is voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel, tweede toilet en designradiator.
Op de overloop bevindt zich een vaste kast met cv-ketel (2005) en wasmachineaansluiting.

Het betreft hier een keurige bovenwoning voor iemand die houdt van de nostalgische jaren â30 elementen.

Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
270 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur