Berkelstraat 23 , GRONINGEN

€ 159.500

Berkelstraat 23, 9725 GV GRONINGEN

Goed onderhouden en gemoderniseerde beneden 3-kamer hoekappartement met zonnige tuin op het westen. Gelegen in de Rivierenbuurt nabij winkels, uitvalswegen en op loopafstand van het centraal station.

Indeling:
entree, hal voorzien van beuken parketvloer, toilet met fonteintje, ruime kelderkast onder de buitentrap. De woonkamer (ca.21m2) is voorzien van een fraaie geoliede beuken parketvloer die doorgetrokken is naar de hal. Vanuit de woonkamer is een slaapkamer (ca.12m2) aan de achterzijde bereikbaar voorzien van een marmoleum vloer.
Moderne luxe dichte keuken (ca. 5 m2) voorzien van een combimagnetron, koelkast, vaatwasmachine, 4 pitsgascomfort, afzuigkap en veel kast en lade ruimte, vaste kast met wasmachine aansluiting en afvoer voor een wasdroger. Via de keuken bereikt u de speels en door een hovenier aangelegde, zonnige tuin op het westen van ca. 77 m2. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de doucheruimte v.v. douchehoek met thermostaatkraan en een vaste wastafel.
Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer (ca. 8 m2) voorzien van een marmoleum vloer, een vaste kast en bergruimte. Tevens heeft het appartement de beschikking over een voortuin.

De Vereniging van Eigenaren is actief, de bijdrage bedraagt ⬠95,- per maand.
De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel combi (1999) en is voorzien van een stenen berging en een achterom.

Kortom een een prachtige woning op een leuke lokatie waar u zo in kunt!

Woonoppervlakte
65 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
175 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur