Belcamposingel 110 , GRONINGEN

€ 685.000 kosten koper

KORT:
Een schitterende royale stadsvilla van circa 157 m², grootste type door de royale erker aan de voorzijde.

Deze schitterende en royale stadsvilla van maar liefst 157 m², gelegen in de gewilde wijk Helpermaar, is de perfecte combinatie van modern wooncomfort en tijdloze architectuur. Met een carport, een ruime achtertuin, en een grote houten berging biedt deze woning alles wat je zoekt in een familiehuis. De woning is niet alleen ruim, maar ook energiezuinig (energielabel A), volledig geïsoleerd en voorzien van moderne gemakken zoals een luxe keuken met kookeiland, een riante badkamer en maar liefst vier slaapkamers, met de mogelijkheid om een vijfde te creëren.

Bovendien is de ligging ideaal: op korte afstand van het gezellige winkelcentrum Helpman, het centrum van Groningen en Haren, met scholen, kinderopvang en andere voorzieningen in de directe omgeving. Kortom, een heerlijk huis voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een ideale woonlocatie.

INDELING

Begane grond:

Binnenkomst in ruime, lichte hal met voldoende plek voor een garderobe. Vanuit de hal stap je de royale woonkamer binnen, die met circa 62 m² volop ruimte biedt.

De eetkamer bevind zich aan de voorzijde van het huis en staat in directe verbinding met de moderne open keuken, die is voorzien van een kookeiland met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je een open doorkijk naar het gezellige zitgedeelte aan de achterzijde van de woning, dat uitkijkt op de tuin. Dankzij de hoge plafonds en de grote openslaande deuren naar de tuin voelt de zithoek heerlijk ruim en licht aan.

Verder is er tegenover de keuken een handige trapkast en grenst aan de eetkamer een halletje met toegang tot de toiletruimte. Kortom, de begane grond combineert praktisch gemak met een open, luchtige indeling en veel lichtinval.

1e verdieping:

Op deze verdieping bevindt zich een ruime, lichte slaapkamer die op dit moment is ingericht als een luxe kleedkamer en werkplek. Verder vind je hier een stijlvolle badkamer die is voorzien van een douchehoek, ligbad, een wastafelkast in een warme houttint en een handdoekradiator. Daarnaast is er een tweede, separate toiletruimte voor extra gemak. Een handige inloop/bergkast biedt daarnaast volop opbergruimte, zodat alles op deze verdieping netjes en georganiseerd blijft.

2e verdieping:

Op de tweede verdieping vind je een praktische indeling met een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers aan de voorzijde hebben directe toegang tot het balkon, waar je kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Vanaf de overloop heb je toegang tot de wasruimte, die is uitgerust met aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droger.

BUITEN

Via de openslaande deuren stap je zo de gezellige tuin in, die op het noordoosten ligt. De combinatie van groen en betegeling maakt het een fijne plek om te ontspannen. Dankzij de verschillende zithoeken kun je altijd een lekker plekje vinden om te genieten van de rust en de frisse buitenlucht. Aan de achterzijde van de woning heb je de beschikking over een eigen carport waar je de auto kunt parkeren en voor het stallen van fietsen en opslaan van (tuin)gereedschap is er een houten berging aanwezig.

OMGEVING

Helpermaar is een moderne wijk in het zuiden van Groningen. De wijk biedt een ideale combinatie van rust en nabijheid van stedelijke voorzieningen. Bewoners profiteren van een breed scala aan faciliteiten, waaronder winkels, scholen en sportvoorzieningen, allemaal op loop- of fietsafstand. In de nabijheid zijn ook verschillende parken en groenvoorzieningen te vinden. Het nabijgelegen Hoornsemeer biedt mogelijkheden voor recreatie zoals wandelen, fietsen en watersport. En binnen een kwartiertje fietsen sta je op de Grote Markt, waardoor je eenvoudig kunt genieten van het bruisende stadsleven.

Soort woning
Herenhuis
Perceeloppervlakte
199 m2
Woonoppervlakte
157 m2
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
GIW Waarborgcertificaat

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
11 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Externe bergruimte
14 m2
Inhoud
617 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats

Downloads

Documentatie per e-mail

Afspraak voor bezichtiging

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor bezichtiging

Maak een afspraak

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor deze woning

Mijn gegevens

Gewenste datum voor afspraak

Mijn vraag of opmerkingen

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur