Barkmolenstraat 59 , GRONINGEN

€ 249.000

Riante uitgebouwde hoekwoning met vijf slaapkamers, zonnige fraai aangelegde tuin op het zuid-westen, gelegen in de gewilde kindvriendelijke wijk "De Meeuwen" nabij de binnenstad en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree, toilet met fonteintje, trapopgang, lichte L-vormige woonkamer (ca. 25 m²) met een houten vloer en ruime trapkast. De woonkamer geeft toegang tot een grote fraai aangelegde tuin op het zuidwesten met vijvertje en houten fietsenberging. Open keuken voorzien van 4 pits gascomfort, wasemkap, vaatwasmachine, koelkast, vriezer en een hete luchtoven.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamer resp. ca. 8 m², ca. 15 m² en ca. 9 m². De badkamer heeft een luxe hoekbad/ douche combinatie en is voorzien van een tweede toilet en een grote dubbele wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar middels een vaste trap, vierde slaapkamer (ca. 20 m²) aan de achterzijde met 2 openslaande deuren met frans balkon, een vijfde zolderkamer (ca. 13 m²) voorzien van wasmachineaansluiting. Tweede badkamer met douchecabine met thermostaatkraan en vaste wastafel.

Bijzonderheden: de woning is uitstekend geisoleerd en wordt verwarmd middels een Cv-combiketel uit 1997.
Kortom een heerlijk ruime hoekwoning op een mooie rustige lokatie met veel speelruimte voor kinderen.

Perceeloppervlakte
119 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
325 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur