Bachkade 15 , GRONINGEN

€ 319.000

Bachkade 15, 9722 BV Groningen

In één van de mooist gelegen straten van Helpman, aan de Helper vijver, bevindt zich deze goed onderhouden, onder architectuur uitgebouwde woning met tuin op het zuiden, 4 slaapkamers en mogelijkheid voor een 5de slaapkamer.
Winkels, sportfaciliteiten en scholen bevinden zich in de directe omgeving. Het stadscentrum van Groningen is op 5 minuten fietsafstand en ook de uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling: Entree met garderobehoek, hal met trapopgang en toegang tot:
- modern toilet met fonteintje
- riante kelder met stahoogte (circa 45m² en 2 meter hoog !)
- luxe moderne keuken met 4-pits gascomfort, afzuigkap, koelkast, combimagnetron/oven, vaatwasmachine, veel kastruimte en toegang tot de tuin op het zuiden gelegen.
-sfeervolle lichte woonkamer (circa 36m²) met erker, merbauvloer en schuifpui naar de tuin waardoor de tuin met het grote zonneterras optimaal te gebruiken is. Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging met verlichting en een achterom.

Eerste verdieping: (geheel voorzien van eiken parket)
Overloop, bergkast, tweede toilet met fonteintje, eerste slaapkamer van circa 14.5m² aan voorzijde met vaste wastafel , tweede slaapkamer van circa 6m² aan achterzijde, derde slaapkamer van circa 14m² aan achterzijde met inbouwkasten en toegang, via openslaande deuren, tot het balkon op het zuiden.
Luxe badkamer met duobad, douchecabine, designradiator en een granitowastafel.

Tweede verdieping: Prachtige uitgebouwde lichte grote multifunctionele kamer (geheel voorzien van eiken parket)van circa 34m² waarvan eenvoudig 2 kamers te maken zijn, met veel inbouwkasten en toegang tot balkon op het zuiden.

Bijzonderheden: De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en heeft grotendeels kunststof kozijnen. De houten delen aan de voorzijde zijn in 2007 gerenoveerd en geschilderd.

Een heerlijk ruim en onderhouds vriendelijk huis op een prachtige plek !

Perceeloppervlakte
114 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
475 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur