Aweg 45 , GRONINGEN

€ 318.000 kosten koper

Na een drukke dag werken in de stad, loop je in enkele minuten naar dit moderne appartement aan het water. Precies genoeg tijd om de stress van de dagelijkse beslommeringen even van je af te laten glijden. Het appartementengebouw is onder architectuur gebouwd en het is niet voor niets genomineerd tot gebouw van het jaar in 2006.

Thuis gekomen open je de portiekdeur, en na slechts 1 trap, of met de lift, loop je het appartement al binnen. Via de hal gaat u linksaf richting de woonkamer. Vanuit de woonkamer ervaar je de levendige stad, maar zonder dat je last hebt van geluid. Het appartement is namelijk uitstekend geïsoleerd. Je kunt over het water ver weg kijken. Een verscheidenheid aan woonboten en andere vaartuigen geeft een schitterend beeld. Er is altijd wat te zien. De woonkamer is ruim opgezet met in de hoek een U- vormige keuken.

In de keuken is het fijn werken. De keuken is groot genoeg, en biedt plaats aan de belangrijkste apparaten, zoals een vaatwasser, een combi magnetron en natuurlijk een gasfornuis, afzuigkap en koelkast.
Bij mooi weer, zet je de deur open naar het ruime balkon. Het is hier goed toeven, het balkon ligt volledig op de zon. Het balkon heeft een grote bergkast, waar je extra spullen kan opbergen, zoals stoelen. Vanwege de gunstige ligging, zo dicht tegen het centrum, wandel je natuurlijk ook zo in enkele minuten naar een gezellig terras in de stad.

De twee slaapkamers zijn ruim en aan de koele kant van het gebouw gelegen. Dus slapen doe je hier in alle rust. Het toilet en de badkamer liggen naast en tegenover de slaapkamers. De badkamer is mooi ruim en modern ingericht, met een grote inloopdouche en daarnaast is er voor de liefhebber een heerlijk ligbad.

Achter het appartement bevinden zich de grote fietsenberging en de parkeerplaats voor de auto. Vanuit hier rij je met de auto over nog geen 700m op de ringweg. Kortom: wil je comfortabel wonen met stadse allure, neem dan contact op en plan een afspraak voor een bezichtiging.

Algemeen:
- mooi afgewerkt appartement
- intercom en lift aanwezig
- het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming (c.v. combiketel)
- fietsenberging en parkeerplaats op de begane grond achter de elektrische garagedeur
- gezonde VvE
- genomineerd voor het gebouw van het jaar in 2006

Soort appartement
Portiekflat
Woonoppervlakte
94 m2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijdrage VvE
150.0 ja

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Externe bergruimte
4 m2
Inhoud
300 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater
Tuin
Geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Parkeerplaats

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur