Appie Groenlaan 65 , GRONINGEN

€ 285.000

Appie Groenlaan 65 te Groningen

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk Van Starkenborgh, ligt deze ruime helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage. Door het plaatsen van een dakkapel is er een volwaardige tweede verdieping ontstaan. Via de zij-ingang en de achterom is de tuin bereikbaar. De achtertuin is ruim twaalf meter diep, waardoor u de gehele dag kunt genieten van de zon. De garage is ideaal voor het stallen van fietsen, motor en/of uw auto. De woning heeft een lichte woonkamer, nette keuken en badkamer en vijf (!) slaapkamers. De locatie is uitmuntend, u fietst in tien minuten naar het centrum, maar ook recreatiegebied Kardinge, scholen, diverse sportfaciliteiten en uitvalswegen liggen op korte afstand.

Indeling:
Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, lichte woonkamer (ca. 35m²) met openslaande deuren naar de zonnige tuin (met mogelijkheden om de woonkamer uit te bouwen). Aan de voorzijde is de keuken geplaatst en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (oa. vijf pits gasfornuis met oven, koel/vries combinatie en vaatwasser).
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers (ca. 15, 10 en 8m²) en een ruime badkamer (v.v. wastafel, ligbad, (stort-)douche met separate handdouche en toilet).
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar; door de grote dakkapel (2007) is er een ruime slaapkamer (ca. 19m²) aan de achterzijde ontstaan en een studeerkamer (ca. 10m²) aan de voorzijde. Verder is er op deze verdieping een wasruimte gecreëerd (v.v. cv-ketel, warmte-terugwininstallatie), met toegang tot een bergzolder.

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd en energie zuinig;
- ruime kavel (288m²);
- aangebouwde houten garage van circa 24m²;
- verwarming middels een Agpo HR cv-ketel uit 2001;
- begane grond is voorzien van parket, verdiepingen voorzien van laminaat.

Aanvaarding: in overleg.

Perceeloppervlakte
288 m2
Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
400 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur