Anna Paulownastraat 57 , GRONINGEN

€ 198.500

Anna Paulownastraat 57 te Groningen

Deze sfeervolle jaren ´30 benedenwoning is onlangs volledig gerenoveerd met een nieuwe keuken en badkamer. De woning is volledig buitenom en intern geschilderd en geheel voorzien van een nieuwe laminaat vloer. Tevens zijn de suite deuren weer terug geplaatst en heeft de woning nog authentieke elementen zoals plafondornamenten, paneeldeuren en glas-in-lood ramen. Met een zonnige en ruime stadstuin op het zuiden maakt dit een woning die u gezien moet hebben.

De woning ligt in de Herewegbuurt, nabij het Sterrebos, het centraal station en het centrum van Groningen. De nodige voorzieningen als winkels, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik, ook de A7 en A28 zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:

Entree/tochtportaal, hal met toegang tot ruime trapkast, ruime en sfeervolle woonkamer-en-suite (ca. 34m²) met een schuifpui naar de zonnige achtertuin. De moderne gesloten keuken is voorzien van inbouwapparatuur (o.a. gaskookplaat/afzuigkap/koelkast/vaatwasser en combi magnetron), tussenhal met toegang tot de tuin, vernieuwde badkamer (v.v wastafel/douche en toilet) en twee slaapkamers (ca. 10 en 8 m²). Achter in de tuin staat een aangebouwde houten berging voorzien van een keukenblokje en de cv-ketel.

Bijzonderheden:

- keuken en badkamer vernieuwd in 2010;
- de woning wordt verwarmd middels een lease HR cv-ketel (Remeha);
- platte dak van de berging is vernieuwd in 2008;
- platte dak boven badkamer vernieuwd in 2010;
- de woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas (woonkamer);
- eventueel geschikt voor drie studenten.

aanvaarding: in overleg

Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
230 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur