Anna Paulownastraat 1 b , GRONINGEN

€ 279.000

Anna Paulownastraat 1-b te Groningen

De Herewegbuurt van Groningen vindt u tussen het stadscentrum en de zuidelijke ringweg. De ligging zorgt niet alleen voor een zeer goede ontsluiting van de stad (o.m. A7 en A28), maar met een tien minuten wandelen staat u ook op de Grote Markt. De Hereweg loopt langs de wijk en verbindt onder meer plaatsen als Haren, Glimmen en de wijk Helpman met het hart van Groningen. Een van de charmante zijstraatjes van de Hereweg is de Anna Paulownastraat. Redelijk aan het begin van deze straat is in de jaren negentig een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd waar de hier aangeboden stadsvilla deel van uitmaakt.

Het woonprogramma is verdeeld over vier woonlagen. De begane grond bestaat uit de hal/entree, berging welke ook rechtstreeks van buiten toegankelijk is, toilet en de woonkeuken. De keukenopstelling is voorzien van diverse apparatuur, te weten een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en wasemkap en een grote koelkast (Amerikaans model).
De lichte woonkamer bevindt zich op de eerste etage.
Op de tweede etage zijn twee slaapkamers (ca. 9,5 en 14 m²) en de in 2007 volledig vernieuwde badkamer met fraaie wastafel, douchehoek en tweede toilet gesitueerd.
De derde etage tenslotte bestaat uit de derde slaapkamer (ca. 9 m²), de technische ruimte met onder meer de CV-combiketel (Vaillant) en het heerlijke dakterras op het zuiden.

Parkeren voor de deur.

Aanvaarding: in overleg

Perceeloppervlakte
40 m2
Woonoppervlakte
120 m2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Bestaande

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
340 m3

Brochure

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur