Anemoonweg 20 , PATERSWOLDE

€ 395.000 kosten koper

Deze prachtige hoekwoning in het rustige Paterswolde biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en moderne voorzieningen. De ruime en lichte woning heeft onlangs een uitgebreide renovatie ondergaan, waarbij aandacht is besteed aan duurzaamheid en gemak. Met maar liefst vijf slaapkamers, een zonnige achtertuin op het westen en een eigen garage is dit de ideale woning voor een gezin.

INDELING

Begane grond:

Op de begane grond vind je de L-vormige woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Met een oppervlakte van ongeveer 38 m² biedt deze woonkamer voldoende ruimte voor diverse opstellingen, of je nu een gezellige zithoek wilt creëren of een speelhoek voor de kinderen wilt inrichten.
Achteraan de woonkamer bevinden zich openslaande deuren die je direct naar de zonnige achtertuin leiden.

De woonkamer staat in verbinding met de halfopen keuken die in 2018 is geplaatst. Deze beschikt over moderne inbouwapparatuur van het merk Siemens waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, een magnetron en een heteluchtoven. Een handige trapkast biedt daarnaast extra bergruimte.

1e verdieping:

Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop die toegang biedt tot vier slaapkamers van verschillende afmetingen (resp. 6 m², 8 m², 13 m² en 10 m²). Een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft beschikking over een eigen dakterras/balkon. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een vaste wastafel en een tweede toilet.

2e verdieping:

Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping waar je een ruime zolderkamer vindt die kan worden gebruikt als vijfde slaapkamer. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden en kan worden aangepast aan je eigen wensen en behoeften. Een vaste thuiswerkplek, een hobbykamer of een fitnessruimte, alles behoort tot de mogelijkheden. Op de ruime overloop bevindt zich veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine.

OMGEVING

De locatie is ideaal, met alle voorzieningen op loopafstand en de rust en kindvriendelijke omgeving die Paterswolde te bieden heeft. Supermarkten, (basis)scholen en diverse detailhandel zijn in de nabije omgeving te vinden. Daarnaast biedt dit charmante Drentse esdorp een scala aan activiteiten en voorzieningen voor zowel ontspanning als recreatie. Ook op het gebied van de dagelijkse gezondheidszorg zijn de dagelijkse voorzieningen aanwezig, zoals een huisarts, tandarts en apotheek. Met slechts 10 minuten met de auto en 20 minuten fietsen bevindt je je in de bruisende binnenstad van Groningen.

BIJZONDERHEDEN:

- Zonnige tuin op het westen
- Garage voorzien van nieuw dak (circa 18 m²)
- Elektra: recent vernieuwde groepenkast met 12 groepen
- Woning is voorzien van (grotendeels) HR++ glas, spouwisolatie en bodemisolatie

Soort woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
279 m2
Woonoppervlakte
133 m2
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Externe bergruimte
18 m2
Inhoud
453 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Parkeergelegenheid

Soort garage
Vrijstaand steen

Downloads

Documentatie per e-mail

Streetview

Contact

Adres

  • Verlengde Hereweg 20-2
    9722AC Groningen
  • Maandag t/m vrijdag
    9.00 uur t/m 17.30 uur